5 deplasmanda 4 galibiyet

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 5 deplasmanda 4 galibiyet
A
a

Eskişehir Basket, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin geride kalan 9 haftasında 5 kez deplasmanda parkeye çıktı. Dev Adamlar bu maçların 4’ünde Eskişehir’e galibiyetle dönmenin sevincini yaşadı.

Sütiş Eskişehir
1 maçta fire verdiler
7 Ekim’de başlayan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 2017-18 sezonunda 9 hafta geride kaldı. Ligdeki temsilcimiz Eskişehir Basket geride kalan 9 maçın 5’ini deplasmanda oynadı. Bu 5 maçta ise Potanın Şimşekleri yalnızca 1 maçta fire verdi ve 4 deplasmandan ise galibiyet sevinciyle döndü.
 
İlk olarak Banvit
Dev Adamlar deplasmanda ilk olarak 15 Ekim Pazar günü Banvit ile mücadele etti. Oldukça kısır geçen karşılaşmayı temsilcimiz 55-58’lik skorla kazandı. Daha sonra 28 Ekim’de gidilen Gaziantep Basketbol deplasmanının normal süresi 93-93 bitince uzatmalarda 118-119’luk skorla sevinen taraf Eskişehir Basket oldu.
 
Tek yenilgi Darüşşafaka’ya
Eskişehir Basket, sezonun 3. deplasman maçını ise Pınar Karşıyaka ile oynadı. Büyük bir heyecan içinde geçen karşılaşmayı 70-74 kazanan Devler deplasmanda 3’de 3 yapmanın sevincini yaşadı. 29 Kasım’da oynanan Darüşşafaka Basketbol maçında ise Potanın Şimşekleri ilk deplasman mağlubiyetini yaşadı.
 
Son olarak Büyükçekmece
Normal süresi 79-79 biten Darüşşafaka Basketbol maçında Eskişehir Basket uzatmalarda 90-83’lük skorla mağlup oldu. Son olarak ise Potanın Şimşekleri 2 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Demir İnşaat Büyükçekmece’yi 72-79 yendi ve gidilen 5 deplasman maçının 4’ünde galibiyet sevinci yaşamış oldu.

5 deplasmanda 4 galibiyet


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi