5 Bin Tl Çaldıkları Kokoreççiyi İkinci Defa Soymak İsterken Yakalandılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 5 Bin Tl Çaldıkları Kokoreççiyi İkinci Defa Soymak İsterken Yakalandılar
A
a

Afyonkarahisar’Da Sahibinin Ceza Evinde Olduğu Kokoreççi Dükkanından Geçtiğimiz Ay 5 Bin Tl Hırsızlık Yapan Şahıslar Aynı İş Yerini Bir Kez Daha Soymak İstediklerinde Yakayı Ele Verdi. Polise Yakalanan Şahıslar ‘Dükkana Kurusıkı Tabanca Sakladık Onu Almaya Geldik’ Dese De Polise İkna Edemediler.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da sahibinin cezaevinde olduğu kokoreççi dükkanından geçtiğimiz ay 5 bin TL hırsızlık yapan şahıslar aynı iş yerini bir kez daha soymak istediklerinde yakayı ele verdi. Polise yakalanan şahıslar "dükkana kurusıkı tabanca sakladık onu almaya geldik" diyerek kendilerini savundu.
Olay, Bolvadin ilçesi Emirdağ caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ‘155 Polis İmdat’ hattını arayan bir şahıs iki kişinin bir tanıdıklarının iş yerine girdiklerini ve hırsızlık yapmaya çalışırken yakaladıklarını belirterek yardım istedi. Bunun üzerine bölgeye giden polis ekipleri şahısların yakaladığı E.S. (17) ve Ramazan K.’yi (20) gözaltına aldı. Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen şahıslar ilk ifadelerinde iş yerine yaklaşık 1 ay önce girdiklerini ve dükkana kurusıkı tabanca sakladıklarını, dün ise o tabancayı almak için geldiklerini ancak silahı yerinde bulamadıklarını belirtti Şahısların ifadelerine inanmayan ekipler soruşturmayı derinleştirince Ramazan K., sorgusunda gerçeği itiraf etti. Ramazan K., E.S., ile yaklaşık bir ay önce aynı iş yerine girdiklerini ve buradan 5 bin TL çalarak parayı Afyonkarahisar kent merkezinde harcadıklarını kaydetti. Aynı iş yerine bir daha hırsızlık amacı ile girdiklerini ve yine soygun yapmak isterken yakalandıklarını dile getiren Ramazan K., kendisini hırsızlık konusunda E.S.’nin ikna ettiğini iddia etti.
İfadeleri alınan şahıslar daha sonra adliyeye sevk edildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi