41 yıl sonra başkanlığa veda etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 41 yıl sonra başkanlığa veda etti
A
a

Lokantacılar Odası Başkanı Abdullah Karakuş, sürdürdüğü 41 yıllık oda yöneticiliği görevinden ayrıldı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yarım asra yakındır çeşitli görevlerde bulunan Abdullah Karakuş ile birlikte basın açıklaması düzenleyen Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, “Abdullah Karakuş 1977 yılından beri oda yönetiminde yer almıştır. 1983 yılında başkan vekilliği görevine gelerek 10 yıl başkan vekilliği yapmıştır. 1993 yılından bu yana da başkanlık görevlerinde bulundu. Yaklaşık 41 yıllık oda yönetimindeki görevine bugün son noktayı koyuyor. Ayrıca Türkiye Lokantacılar Federasyonu'nda Yönetim Kurulu üyeliği ve başkan vekilliği yaparak tüm Türkiye’deki esnaf ve sanatkarlarımıza katkıda bulunmuştur” diye konuştu. 

Karakuş’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Birsen, “Onu yaptığı önemli hizmetleri ile her zaman anacağız. Lokantacılar Odasına vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Abdullah Karakuş’a bundan sonraki hayatından başarılar diliyorum. Yaptığı hizmetlerden dolayı şahsım, yönetim kurulum ve Eskişehir esnaf ve sanatkarı adına teşekkür ediyorum. Sağlık, mutluluk, huzur içinde yaşamasını temenni ediyoruz” dedi.


“2. ÇOCUĞUM GİBİ”

Karakuş ise duygusal anlar yaşadığı veda konuşmasında şunları söyledi: 
“Uzun yıllar bu camiaya hizmet etmekten dolayı memnunum. Üyelerimizi de memnun ettiğimize inanıyorum. Evlatlarım kadar çok sevdiğim odamdan ayrılacağım için üzülüyorum. Bu kadar zaman verdik, tabi ki üzülüyorum. Burası benim ikinci evladım gibi. İnsanlara hizmet etmek ibadettir. Bu hizmeti yaptığıma inanıyorum. 2 dönemdir genç arkadaşlarımız yönetimdeydi. Onlarla müşterek çalıştık. Ben istirahat ettim, onlar çalıştı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yine arkadaşlarımı takip edeceğim, gelip gideceğim. Göreve gelecek yönetim kuruluna da başarılar diliyorum.” 

Birsen, konuşmaların ardından Karakuş’a aşçı şeklinde bir teşekkür plaketi hediye etti.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi