Ahmet Ataç 15 02 2024

40 dakika aynı performans

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 40 dakika aynı performans
A
a

Eskişehir Basket’te Koç Berrocal, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 90-72’lik Trabzonspor galibiyetinin ardından iyi bir oyun sergilediklerini belirterek “Önemli olan 40 dakika aynı performansı gösterebilmek” dedi.

Sütiş Eskişehir
“İyi seviyede bir maç oldu”
Trabzonspor galibiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan İspanyol Koç Josep Maria Berrocal, “Trabzonspor’a karşı kötü bir maç oynamadık. İyi seviyede bir maç oldu. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Önemli olan 40 dakika boyunca aynı performansı parkede sergilemek. Galibiyetten dolayı mutluyuz ancak iyi seviyelere yükselmek için daha çok çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.
 
Berrocal herkese şans verdi
Dev Adamlar’ın başarılı Koçu Josep Maria Berrocal, Trabzonspor maçına E. J. Rowland, Billy Baron, Caner Erdeniz, Doğan Şenli ve Jeff Ayres’dan oluşan 5’liyi oyuna sürdü. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun oynayan Siyah-Kırmızılı ekip, rakibini skor anlamında yanına yaklaştırmadı. Koç Berrocal, Benchten olabildiğince yararlandı. Tüm isimlere şans veren İspanyol Koç, bu sayede bütün oyuncuların maç performansını yakından izlemiş oldu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi