4 Günlük Kısıtlamanın İlk Gününde Osmaneli Sokakları Boş Kaldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 4 Günlük Kısıtlamanın İlk Gününde Osmaneli Sokakları Boş Kaldı
A
a

Bilecik’İn Osmaneli İlçesinde Korona Virüs (Kovid-19) İle Mücadele Kapsamında İlan Edilen 4 Günlük Sokağa Çıkma Kısıtlaması Nedeni İle Cadde Ve Sokalar Boş Kaldı. Vatandaşların Kurallara Uyduğu Gözlendi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Korona virüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile cadde ve sokalar boş kaldı. Vatandaşların kurallara uyduğu gözlendi.
Korona virüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması gece saat 00.00’da Türkiye’nin 81 ilinde başladı. Ramazan Bayramı sebebiyle ülke içi hareketliliğin yaşanmaması için ilan edilen 4 günlük kısıtlamanın amacı virüsü sona erdirmek. Bu kapsamda kısıtlamanın ilk günü olan arefe gününde Osmaneli’ nin cadde ve sokalar boş kaldı.
Normal şartlarda üst düzey yoğunluğun yaşanması gereken arefe gününde Osmaneli’nin cadde ve sokaklarında büyük bir sessizliğin olduğu görüldü. Kısıtlama dışında kalan tarım işçileri ve işe gitmek zorunda olan vatandaşların sabah saatlerinde yollara düştükleri görüldü. Tarım işçilerinin ve işi gitmek zorunda olan vatandaşların ise maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralına riayet ettikleri görüldü.
Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz ve beraberinde Belediye Başkanı Münür Şahin, Emniyet Müdürü Dr. Ali Özgan, Jandarma Komutan Teğmen Eyüp Uzun 4 günlük kısıtlama nedeni ile ilçe girişlerinde uygulama yapan polis ve jandarma ekiplerinin denetlemelerini yerinde inceleyip bilgi aldılar
Kaymakam Yavuz “4 günlük kısıtlama nedeni ile ilçe girişlilerinde ve ilçe içinde uygulama yapan polis ve jandarma ekiplerimizin çalışmalarını yerinde inceledik. Gördük ki Osmanelili hemşerilerimiz kurallara riayet ediyorlar. Vatandaşlarımıza bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramlarını kutluyorum” dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi