32 Yaşında Engelli Fatma Gül, İlk Defa Doğum Günü Kutladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 32 Yaşında Engelli Fatma Gül, İlk Defa Doğum Günü Kutladı
A
a

32 Yaşında Engelli Fatma Gül, İlk Defa Doğum Günü Kutladı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki zihinsel engelli Fatma Gül, hayatında ilk defa doğum gününü kutladı.
Recep Tayyip Erdoğan sevdasını her zaman dile getiren Fatma Gül, doğum gününü kutlamasına vesile olan AK Parti Çavdarhisar Kadın Kolları Başkanı Serpil Kaya’ya teşekkür etti.
Kızının 32 yıldır ilk defa doğum günü kutladığını ve çok sevindiğini belirten Anne Hatice Gül, ’’Her gün komşumuz Serpil Kaya’nın işlettiği pastaneye geliyor. Burada vakit geçiriyor. Oturulan bölümde doğum günü partilerine bakıp seviniyordu. Serpil hanım onu hep el üstünde tutar ve yedirir içirir. Kızımın doğum günü olduğunu başkanımız Serpil Kaya’ya söyledim. Oda kızım için doğum günü kutlaması düzenledi. 32 yıldır ilk defa doğum günü kutlayan kızım çok mutlu oldu. Pasta üzerinde mumları üflerken dileğini sorduk. Zihinsel Engelli olmasına rağmen ’’Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanım, ben onu görmek istiyorum’’ dedi ve mumları üfledi. Ben maddi durumu iyi olmayan ve kızıma devletimizin verdiği parayla bakan biriyim. Allah devletimizden razı olsun. Evimiz çok eski ve rutubetli. Sağlıklı yaşayabileceğim bir ev devletimizden isteğim. AK Parti Çavdarhisar Kadın Kolları Başkanım Serpil Kaya’ya kızıma böyle bir mutluluğu yaşattığı için çok teşekkür ederim’’ dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi