31 yaş farkına anne yorumu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 31 yaş farkına anne yorumu
A
a

Hepgül Özdemiroğlu, kızı Lidya’nın kendisinden 31 yaş büyük Levent Yüksel ile yaşadığı aşka onay verdi: “Benim de Atilla ile aramda 31 yaş vardı. Aşkın yaşı yoktur. Kızımın arkasındayım” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Şarkıcı Levent Yüksel’in (53), merhum sanatçı Atilla Özdemiroğlu’nun 22 yaşındaki kızı Lidya ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Aralarındaki 31 yaş fark dikkat çekerken Lidya’nın annesi Hepgül Özdemiroğlu (51) kızının ilişkisine destek verdi.

Eşiyle gençlik fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Özdemiroğlu, altına şu notu düştü:

"Ben 21 yaşımdayım Ati 52 yaşında bu fotoğrafta. 42 yaşıma kadar sürecek bir aşk'a evet dedim 22 Temmuz 1995 yılında. Ati tanistigimizin 10. gününde evlenme teklif ettiğinde 'Beni kimse tanımıyor ama evlenirsek sana sübyancı diyecekler' demiştim."

"Ati, gülümsemiş yanaklarında gamzeleri güller açmış ve tarihi cevabını vermişti bana" 'Aşkın ne yaşı ne cinsiyeti vardır. Sen de ben de yetişkiniz. Kimse seçimimize bir şey diyemez. Hayat bu.."

"O günden sonra tercihlerimle ilgili kimseyi dinlemedim ve hiç bir tercihe saygısızlık etmemeye çalıştım, etmedim... Attila ile ben, müziğin sesini açtık dünyanın sesini kıstık."

"Allah herkese benim yaşadığım, kalbimi uçurup kanatlandıran aşk gibi bir aşk versin. Canım kızlarımızın her seçiminin her yaptığının sonuna kadar yanındayım. Medyada okuduğum yorumlara söyleyecek tek bir sözüm var; 

İlk evliliğini Sertab Erener'le yapan, 1996'da boşanan Levent Yüksel, yeniden aşık. Ünlü sanatçının sevgilisi; geçen yıl vefat eden ünlü müzisyen Attila Özdemiroğlu'nun kızı Lidya. Çiftin arasındaki yaş farkı tam 31. Levent 53, Lidya 22 yaşında. İlişkinin evliliğe gittiği konuşulanlar arasında. Anne Hepgül Özdemiroğlu ise Levent Yüksel’den iki yaş küçük.

Lidya Özdemiroğlu, 2016 yılında hayatını kaybeden Türk besteci, söz yazarı ve müzisyen Attila Özdemiroğlu’nun 5. evliliğinden olan ikiz kızlarından biri. Lara isminde bir ikizi bulunan Lidya Özdemiroğlu,1995 yılında doğdu. Bilgi Üniversitesi'nde eğitimine devam eden Lidya Özdemiroğlu, sosyal medya hesaplarında sürekli Levent Yüksel'in fotoğraflarını paylaşıyor. Sanatla ilgilenen Lidya Özdemiroğlu müzik dünyasında da çok sayıda arkadaşa sahip.

Lidya'nın haziran ayında yaptırdığı dövme de 'Lidya'nın L'si mi yoksa Levent'in L'si mi?' olduğu bilinmiyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi