21 yaşında Eskişehir'den aday adayı oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 21 yaşında Eskişehir'den aday adayı oldu
A
a

TOBB’da hukuk, İstanbul’da iktisat okuyan, üç dil bilen 21 yaşındaki Beylikovalı Saide Nur Alp, aday adaylığı başvurusu yaptı.

Sütiş Eskişehir
Müracaatını Genel Merkez’e yapan Nur’un özgeçmişi şöyle: 
1997 yılında Eskişehir’de doğdum. İlk ve orta okulu Eskişehir Çağfen Koleji’nde, liseyi İstanbul Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi’nde Uluslararası Bakalorya programına katılarak tamamladım. Lise yıllarımda Yönetim Bilimi, Ekonomi ve Uluslararası İlişkiler gibi dersler alarak bu alanlarda kendimi geliştirdim ve uluslararası seminerlere katılarak sertiflikalar aldım. 2016 yılında yüzde 50 burslu olarak yerleştiğim TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde 3. sınıf olarak öğrenimime devam etmekteyim. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi AUZEF İktisat bölümünde 1. sınıf öğrencisiyim. Hukuk Fakültesi’ne başladığım tarihten itibaren seminerlere, çalıştaya ve yarışmalara katılarak sertifikalar aldım ve özellikle Anayasa Hukuku alanında kendimi geliştirmeye çalıştım. İlkokuldan beri eğitim almakta olduğum İngilizcemi geliştirmek için İngiltere ve Belçika’da bulundum. Rusçamı geliştirmek için ise Rusya’da kısa bir dönem eğitim aldım. Şu anda okumakta olduğum TOBB ETÜ’de 3. yabancı dil olarak İspanyolca eğitimi görmekteyim. 2018 yılında 27. Dönem Milletvekilliği için AK Parti’den aday adayıyım.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sevket isot 4 Mayıs 2018 20:06

Bence boylu koklu kurumlarda egitim goren kendini gelistirmis genclerin onunu acmak lazim. Yuruyedur kucuk reis.

0 1 Cevap Yaz
Aliye 1 Mayıs 2018 12:43

Böyle gençlerimizin aday olmaları gurur verici, ve bu ülkede zehir gibi gençlerimiz olduktan sonra yolumuza devam edeceğiz Allah yollrnı, açık etsin.

1 5 Cevap Yaz
Hasan 30 Nisan 2018 22:34

Helal olsun kızımıza İnşallah sıraya girerde millet vekil görür bu kızımızın hiçbir menfaati olamaz sırlamada önlerde görürüz inşallah

3 10 Cevap Yaz
Ahmet ertaş 30 Nisan 2018 21:55

Ne faydası olur bilemem lakin süper bir aday adayı değil nemim için

7 3 Cevap Yaz
30 Nisan 2018 20:55

Kızımızı tebrik ediyorum, mecliste Eskisehirimizi temsil eden böyle genç isimler görmek hepimizi gururlandırır

2 7 Cevap Yaz
Turgay 30 Nisan 2018 20:34

Gençlerimiz desteklenmeli ve bu genç arkadaşımız listede ilk 4 sıraya alınmalı. Hayatı sadece facebook zanneden yeni nesilden böyle başarılı bir gencimizin çıkması gurur verici.

2 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi