2017'yi yağmurlarla uğurluyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 2017'yi yağmurlarla uğurluyoruz
A
a

Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre Eskişehir Hava Durumu, önümüzdeki 2 gün sağanak yağış etkili olacak. Yeni yılın ilk günü güneşli ve açık bir hava bizleri karşılayacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yarın (Cuma 29.12.2017)

Cuma günü Eskişehir Hava Durumu kapalı ve yağışlı olması bekleniyor. Yağışlar özellikle gece saatlerinde etkili olacak. Beklenen en yüksek sıcaklık değeri 11 derece, en düşük ise 5 derece seviyelerinde olacak.


Cumartesi (30.12.2017)

Cumartesi günü Eskişehir Hava Durumu sabah erken saatlerde hissedeceğimiz sağanak yağmur gün boyunca aralıklarla etkili olacak. Beklenen en yüksek sıcaklık değeri 9 derece, en düşük ise 3 derece seviyelerinde olacak.


Pazar 31.12.2017 (2017'nin son günü hava açık olacak gece don uyarısı yapıldı)

2017 yılının son günü olan Pazar günü Eskişehir Hava Durumu havanın oldukça güneşli olacağı tahmin ediliyor. Beklenen en yüksek sıcaklık değeri 6 derece, en düşük ise 1 derece seviyelerinde olacak.


Pazartesi 1 Ocak 2018 Eskişehir Hava Durumu

Yeni yılın ilk günü güneşli bir hava Eskişehirlilere merhaba diyecek. Beklenen en yüksek sıcaklık değeri 7 derece, en düşük ise 2 derece seviyelerinde olacak.


5 İL İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI YAPILDI

Balıkesir, Aydın, Muğla, Antalya ve Çanakkale için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün akşam saatlerinde Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde (Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran ve Gömeç) başlayacak sağanakların, bu gece ve yarın kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kilogram/metrekare) olması bekleniyor.

Antalya'nın doğu ilçelerinde (Serik, Manavgat, Alanya, İbradi, Akseki, Gündoğmuş) yarın görülecek sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanakların, 30 Aralık Cumartesi günü akşam saatlerine kadar çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (50-80 kilogram/metrekare) olacağı tahmin ediliyor.

Aydın ve Muğla çevrelerinde yarın görülecek sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanakların ise kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare) olması bekleniyor.

Ayrıca bugün akşam saatlerinden sonra Çanakkale çevrelerinde başlayacak sağanakların, yarın kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Yaşanabilecek sel, ani sel, su baskını, taşkın gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi