2 Kişinin Öldürüldüğü Olayda 3 Kişi Tutuklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 2 Kişinin Öldürüldüğü Olayda 3 Kişi Tutuklandı
A
a

Afyonkarahisar’Da 2 Kişinin Silahla Vurulduktan Sonra Otomobil İçerisinde Benzin Dökülerek Yakıldığı Olayla İlgili Gözaltına Alınan 3 Kişi Canavarca Hisle Tasarlayarak Adam Öldürme Suçlamasıyla Tutuklandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da 2 kişinin silahla vurulduktan sonra otomobil içerisinde benzin dökülerek yakıldığı olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi canavarca hisle tasarlayarak adam öldürme suçlamasıyla tutuklandı.
Olay, Bolvadin ilçesi Özburun beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, beldede bir otomobil yanmış halde olduğunu gören çevre sakinleri durumu jandarmayı bildirdi. Yapılan çalışmada ölen şahısların Ramazan T. ve Gürsel C. isimli şahıslar olduğu belirlendi. Ekiplerin yaptıkları incelemenin ardından şahısların cenazeleri otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayın ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan G.C., İ.C. ve B.İ. ile ölen şahıslar arasında miras anlaşmazlığı olduğu öne sürüldü. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından ‘canavarca hisle, tasarlayarak adam öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi