19 Mayıs Atatürk’Ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Sosyal Mesafe Kurallarına Uyularak Kutlanıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 19 Mayıs Atatürk’Ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Sosyal Mesafe Kurallarına Uyularak Kutlanıyor
A
a

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Dolayısıyla Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesinde Ki Atatürk Anıtı Önünde Tören Düzenlendi.

Sütiş Eskişehir
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesindeki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Tören kapsamında anıta çelenk bırakılırken, yeni tip Korona virüs (Covid-19) tedbirleri dolayısıyla sosyal mesafe kuralına da uyuldu.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Şuhut’taki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Törende Şuhut Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Başkurt, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Ardından törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Eğitimci İsmail İçgöz’ün günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı okundu.
Törene, Şuhut İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Alaçam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, İlçe Spor Müdürü Ahmet Başkurt ve görevliler katıldı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi