Ahmet Ataç 15 02 2024

19 Ağustos 2017 Günlük Burç Yorumu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 19 Ağustos 2017 Günlük Burç Yorumu
A
a

Astroloji uzmanı Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... Yıldızınız bugün ne söylüyor?

Sütiş Eskişehir
KOÇ: Bugün organizasyon kabiliyetinizin yüksek olabileceği bir günü vurguluyor. Girişimciliğinizi grup çalışmalarında ifade edebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan ideallerinizi gerçekleştirmede destek alabileceğiniz gözleniyor.  

BOĞA: Maddi konuların ön planda olabileceği bugün, harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Çok kazanabileceğiniz gibi zevkleriniz için harcamalarınızı artırabilirsiniz. Yatırımlarınızı yaparken risk almaktan kaçınmalısınız.  

İKİZLER: Bugün yaratıcı düşüncelerinizden maksimum yararlanabileceğiniz güne işaret ediyor. Ayrıca Satürn'le birleşen Ay, biraz temkinli olsanız da her konuda disiplinli ve çalışkan bir yapıyla hareket edebileceğinizi belirtiyor.  

YENGEÇ: Kendinizle barışık olabileceğiniz bir gün. Ay, yalnız başınıza oluşturacağınız her türlü planın sonuçlarından maksimum verim alabileceğinizi vurguluyor. Bugün yardımlaşmaya önem verebilir ve sevdiklerinizden yardım görebilirsiniz.  

ASLAN: Kendinizi sosyal ve eğlenceli ortamlarda mutlu hissedebileceğiniz bir gün. İdeallerinize kanalize olarak tatil ve gezi planları yapma isteği içinde olabilirsiniz. Ortak çalışmalarda ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı uygulayacaksınız.  

BAŞAK: Ay'ın durumu kariyerinizde güçlü motivasyonlara sahip olabileceğinizi belirtirken, otoritelerin dikkatini çekerek beğeni kazanabileceğinizi vurguluyor. Ay'ın açıları, yaratıcı düşünceleriniz sayesinde birçok yenilik yapabilirsiniz.  

TERAZİ: Bugün Ay'dan rahatlatıcı etkiler alıyorsunuz. Seyahatlere ve yeni konularla gelebilecek fırsatlara açıksınız. Öğleden sonra size eğitim ve ticaretle ilgili konularda fırsatlar getirebilir.  

AKREP: Ortak paylaşımlarınızla ilgili isabetli kararlar alacaksınız. Borç alacak ilişkilerinden kârlı çıkmanız mümkün. Zaman zaman sizi tereddütte bırakabilecek etkiler alacağınız gözlenirken yeni çevrelerde aradığınız şartlara kavuşabilirsiniz.

YAY: Ay, tek başınıza hareket etmekten zevk almayacağınıza işaret ediyor. Partnerinizle birbirinize iş ilişkilerinizde ve daha birçok konuda destek olabilirsiniz. Ay'ın enerjisiyle iş konusundaki yatırımlarınız olumlu sonuçlar getirecektir.  

OĞLAK: Pratik yaklaşımlarınız girişimlerinizi hayata geçirebilmeniz açısından olumlu sonuçlar verebilir. Fakat iş yerinizde oluşacakrekabetlere karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Fiziksel kondisyonunuzu destekleyecek girişimlerde bulunun.  

KOVA: Aşkta gerginliklere açık olsanız da enerjinizi olumlu yönlendirebilirseniz yanlış anlaşılmaları engelleyebilirsiniz.Bugün, enerjinizin insanlara ilginç geleceğini vurgularken, aşk yaşamınızla ilgili hoş gelişmeleri gündeme getirebilir.  

BALIK: BugünAy'dan ev ve aile yaşantınızı destekleyen etkiler alıyorsunuz. Yaşadığınız mekân için harcamalarda bulunabilir ve alım-satım konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle ilişkileriniz önem kazanıyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi