15 yaşındaki çocuğun sır ölümü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 15 yaşındaki çocuğun sır ölümü
A
a

İzmir’in Beydağ ilçesinde 15 yaşındaki çocuğun cansız bedeni yol kenarında bulunurken, jandarma sır olayın perde arkasını araştırıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Olay, Beydağ ilçesi Sarıkaya Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir vatandaş, yolda hareketsiz yatan bir çocuk gördü. İddiaya göre yerde yatan çocuğa müdahale etmek isteyen vatandaş, çocuğun yaşamını yitirdiğini fark edince durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma yaptığı incelemenin ardından, cesedin 15 yaşındaki Alaaddin Ok’a ait olduğunu tespit etti.

Domuz sürüsü mü çarptı?

15 yaşındaki Alaaddin Ok’un cesedinin bulunduğu alanda detaylı çalışma yapan jandarma, bir domuz sürüsünün izine rastlarken, hemen yakınında da bir ölü domuz buldu. Bunun üzerine soruşturma başlatan ekipler, Ok'un olaydan kısa bir süre önce bir arkadaşı ile motosikletle gezerken görüldüğünü belirledi. Arkadaşının kullandığı motosikletle domuz sürüsüne çarpmaları sonucu motosikletten düşüp yaşamını yitirdiği üzerinde durulan Ok'un cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Ödemiş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, Ok'un olay günü birlikte olduğu motosikleti kullanan arkadaşının tespit edilip bulunması için çalışma başlattı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi