15 Temmuz'u unutmayacağız!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 15 Temmuz'u unutmayacağız!
A
a

Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden tam 3 yıl geçti. Hainlerin darbe kalkışması milletin birliği ve beraberliği sayesinde bertaraf edilerek büyük bir destan yazıldı

Sütiş Eskişehir
TÜRK MİLLETİ'NİN BÜYÜK DESTANI
Fetullahçı Terör Örgütü’nün Darbe teşebbüsünde 251 vatandaşımızı şehit verdik. Darbe teşebbüsüne karşı ülkenin her köşesinde Türk milletince gösterilen direniş ve kararlı duruş, “demokrasinin zaferi, milletin büyük destanı” olarak tarihteki yerini aldı. 

ESKİŞEHİR’DE ANMA TÖRENLERİ DÜZENLENECEK
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Eskişehir’de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Hain darbe girişiminin üçüncü yıl dönümünde kahraman şehitlerimiz ve gazilerimiz tüm yurtta olduğu gibi Eskişehir’de de bir dizi etkinliklerle anılacak. 

VALİ ÇAKACAK'TAN ESKİŞEHİRLİLERE DAVET
Vali Özdemir Çakacak, 15 Temmuz demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vali Çakacak, bugün Vilayet Meydanı’nda  saat 20.00’da gerçekleşecek anma programına tüm Eskişehirlileri davet etti.

ESKİŞEHİR'DE ULAŞIM ÜCRETSİZ
Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan kararla birlikte Vilayet Meydanı’ndaki 15 Temmuz özel programına katılacak vatandaşlar için saat 20.00’dan sonra toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı duyuruldu.

15 TEMMUZ PROGRAMI ES TV'DE
15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla gerçekleşecek programlar ES TV ekranlarından izleyicilere canlı olarak aktarılacak. Emekli Albay Alican Türk, Haber Masası programının konuğu olacak. Saat 15.00’da ise Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, canlı yayında yine ES TV ekranlarında soruları yanıtlayacak.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Halk 15 Temmuz 2019 10:28

Bu vatani bolemiyecekler hainlere yer yok bu ulkeyi boldurmeyecegiz turkiye cumhuriyeti buyuk bir ulkedir

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi