1308 Osmaneli Belediyespor Karate Takımından Milli Takıma Üç Sporcu Gönderecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 1308 Osmaneli Belediyespor Karate Takımından Milli Takıma Üç Sporcu Gönderecek
A
a

1308 Osmaneli Belediyespor Karate Takımından Milli Takıma Üç Sporcu

Sütiş Eskişehir
Sivas’ta düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası ve milli takım seçmesinde 1308 Osmaneli Belediyespor karate takımından milli takıma üç sporcu seçildi.
19-24 Nisan tarihleri arasında Sivas’ta düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası ve milli takım seçmesinde 1308 Osmaneli Belediyespor karate takımımız sporcuları Osmaneli İlkokulu öğrencileri Mehmet Gökalp Göybulak, Ömer Yavaş, Balaban İlkokulu öğrencisi Berat Demir 2013-2014 doğumlular takım kata kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olarak milli takıma seçilerek büyük bir başarı elde ettiler.
Türkiye Karate Şampiyonasında diğer sporcular Gülce Beyza Göybulak, Hüma Zeynep Kaya, Aybike Kıyıcı ve Tuğsem İklima Danış 3’üncülük maçlarını kaybedince Türkiye Karete Milli Takımına girme şanslarını sonraki turnuvalara bıraktılar. Sporcular tek tek kutlamayan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "1308 Osmaneli Belediyespor karate takımı hocaları Dünya Karate Şampiyonu Murat Salih Kurnaz, Avrupa Şampiyonu Tuğba Kurnaz tarafından yetiştirilen sporcuların başarısı sporda altyapıya verdiğimiz değerin güzel bir sonucu. Takımımız sporcularını değerli hocamızı, ailelerini ve büyük taraftarımızı kutluyoruz. Sporda tüm projelerimizde işbirliği yaptığımız il-ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve il-ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze ve çok değerli hocalarımıza tekrar teşekkür ediyoruz. Türkiye’de örnek altyapı kulübü olarak Türk sporuna katkı vermeyi sürdüreceğiz” dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi