Ahmet Ataç 15 02 2024

11 aydır maaş alamayan personele kampanya

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 11 aydır maaş alamayan personele kampanya
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB), 11 aydır maaş alamayan kulüp personeli için harekete geçti. Yeni başlatılan kampanyada bir hesap numarasına bağış adı altında yatırılacak paralarla personel maaşı ödenecek.

Sütiş Eskişehir
Hesap numarasına yatacak
ETB’den yapılan yazılı açıklamada, “Kulübümüz maddi sıkıntılar nedeniyle 11ay personel maaşı ödeyemediğini hepimiz biliyoruz. Mübarek Ramazan ayını hayırlısıyla bitiriyoruz. Önümüz bayram. ETB olarak kulübümüz tarafından açılacak bir hesaba bağış yaparak kampanya başlatmak istiyoruz” denildi.
 
İlk bağış ETB’den
Eskişehir Taraftarlar Birliği üyeleri yaptığı açıklamada, “Büyük taraftarımız elinden gelen bütün özveriyle oraya az çok demeden yardım göndersin. Aylardır maaş alamadığı halde canla başla Eskişehirspor için çalışan bu insanları mutlu etmenin maneviyatı çok yüksek olacaktır. Kampanyayı başlatan ETB olarak bin TL ile ilk biz destek oluyoruz” ifadelerine yer verdi.
 
Manevi değeri yüksek  
Eskişehirspor yönetimi konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı, “Büyük taraftarımızın başlattığı, manevi değeri ve duyarlılığı yüksek kampanya için Eskişehirspor Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Çalışanlarınızın maaşlarını zamanında almaması elbette ki bizleri de üzmektedir. Bu kampanyayla birlikte çalışanlarımızın gecikmiş alacaklarını en kısa zamanda tamamlamakta önceliğimiz olacaktır. Eskişehirspor Kulübü Derneği İktisadi İşletmesi
DenizBank IBAN: TR590013400000450369300005”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi