100 bin oyla aday olacağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 100 bin oyla aday olacağız
A
a

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Eskişehir’deki İl Başkanlığı açılışına katıldı, bazı ziyaretlerde bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önce, Atatürk Kapalı Spor Salonuna gelerek partilerle bir araya geldi.

Akşener, burada partililere seslendi. Cumhurbaşkanlığına adaylık için 20 milletvekili yerine 100 bin imza ile gideceklerini belirten Akşener, “Biz de bu cesur insanlara layık olabilmek için dedik ki, grup kurmaya hazırız. Şartsız şurtsuz ilkelerimizi arkadaşlarımız benimseyen herkese kapımız açıktır. Orada bir sorunumuz yok, ama şimdi, şartlı şurtlu sadece grup kurabilmek için bir çalışmamız olmayacak. Onun için 20 milletvekiliyle Cumhurbaşkanlığına aday olmak yerine, milletimize gidip 100 bin imza ile aday olacağız” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Akşener, partililerine seslendikten sonra kentte bulunan esnafları ziyaret etti. Esnafa, iş durumlarını soran Akşener, daha sonra İki Eylül Caddesinde bulunan İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı açılışını yaptı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ali 14 Ocak 2018 11:48

100 000 oy alırsın amarikadan fetodan dış ulkelerden ama onlar yabancı olsun sizlerle beraberler gercek milliyetci,ler sana asla oy vermazler sen sahte başkalaı adına calışab birisin millet goruyor ama bazılarıda goruyor işine gelmedigi icin seni foffofluyorlar uyanınca iş işden gececek adınız ıyı ama sizlerin iyi olduguna inanmıyorum vatana şu anakadar ne yaptınız ve ne yapacaksınız etrafımızda bir suru duşmanlar var ne dedinişz sizde aynı chp hdp gibi yarın bu ulkeyi dış ulkelere şikayet edeceksiniz cunku bu siz ve sizin gibilierin kanında var

2 1 Cevap Yaz
reha mutlu 14 Ocak 2018 00:22

Meral hanım siyasette kaç parti dolaştın ?

6 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi