10’Uncu Kez Baro Başkanlığı Seçilen Halime Kahraman Tarihe Geçti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 10’Uncu Kez Baro Başkanlığı Seçilen Halime Kahraman Tarihe Geçti
A
a

Bilecik Barosu'nun Gerçekleştirilen16'ncı Genel Kurulunda, İki Adayın Yarıştığı Seçimde Mevcut Başkan Halime Kahraman Yeniden Başkan Seçildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik Barosu’nun gerçekleştirilen16’ncı genel kurulunda, iki adayın yarıştığı seçimde mevcut başkan Halime Kahraman yeniden başkan seçildi. Üst üste 10’uncu kez Baro Başkanlığı seçilen Halime Kahraman tarihe geçti.
Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan seçimde mevcut başkan Halime kahraman ve Hasan Şahin başkanlık için yarışan isimler oldu. 153 delegenin oy kullandığı seçimde Halime Kahraman 75, Hasan Şahin ise 70 oy alırken 8 geçersiz oy sayıldı.
Seçimi yeniden kazanmanın mutluluğunu taşıdığını belirten Kahraman, “Bunca yıllık meslek hayatımda öğrendiğim bir şey var ki doğru yolsa kimse kaybolmamıştır. Bu onurlu göreve bir kez daha layık görülmenin haklı gururunu taşıyorum. Bilecik Barosu mensubu sevgili meslektaşlarıma yürekten teşekkürlerimi sunarım. Her zaman altını çizdiğim ve hissettiğim gibi biz büyük bir aileyiz” dedi.
Öte yandan, Kahraman, 2 yılda bir yapılan seçimde Türkiye’de kesintisiz 10 dönemdir başkanlık yapan tek isim olarak tarihe geçti.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi