10 binler Kent Park'ta buluştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 10 binler Kent Park'ta buluştu
A
a

Büyükşehir Belediyesi’nin park buluşmaları muhteşem bir konser ile başladı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Diğer fotoğraflar için tıklayın
Foto Galeri

Büyükşehir Belediyesi Park Buluşmaları Yaz Konserleri’nin ilkini Kentpark’ta gerçekleştirdi. Pop müziğin sevilen isimlerinden Özgün’ün sahne aldığı konsere Eskişehirliler yoğun ilgi gösterdi. Konserin bir bölümünde maske takarak şarkılarını seslendiren Özgün, Eskişehir’de kurulması planlanan kömürlü termik santrale de tepki gösterdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaz akşamlarına farklı bir soluk getiren Park Buluşmaları yaz konserleri büyük bir coşkuyla başladı. Kentpark’ta gerçekleştirilen konserde sahneye Eskişehirli Özgün çıktı. Birbirinden güzel şarkıları ve etkileyici sahne performansı ile hemşehrilerine unutulmaz bir gece yaşatan Özgün “Beni sizlerle buluşturan Büyükşehir Belediyesi’ne ve Sayın Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e çok teşekkür ediyorum. Eskişehir’in eski halini bilen birisi olarak samimi bir şekilde söylemeliyim ki bugün Eskişehir, Türkiye’nin en yaşanılabilir kentlerinden biri ise bunu Sayın Hocamız ve ekibine borçluyuz” dedi. Her gittiği yerde büyük bir gururla Eskişehirli olduğunu söylediğini ifade eden Özgün, Eskişehir’de yapılması planlanan kömürlü termik santrale de maske takarak tepki gösterdi. Özgün “Küçüklüğümde kömürün bu şehre nasıl zarar verdiğini biliyorum. Bu şehrin güzelliğine, havasına kıymayın. Eskişehir Kıymetlidir!” dedi. Konserin bir bölümünde sahneye İlyas Küçükcan’ı da çıkartan Özgün, yazdığı ‘Öncesi ve Sonrasıyla Çifteler Köy Enstitüsü’ kitabıyla Yunus Nadi Ödülü’ne layık görülen dedesine Eskişehirlilerin huzurunda sarılarak bir kez daha tebrik etti.
 
 
Özgün’ü Eskişehir’de görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Büyükerşen ise “Eskişehir’de ne yaptıysam, hala yapmaya devam ediyorsam bu öncelikle geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz içindir. Bugün sizleri böyle coşkulu, böyle eğlenirken görmek beni son derece mutlu etti. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum, gerçekleştireceğimiz tüm konserlere hepinizi bekliyorum” dedi.

Park Buluşmaları konserleri 11 Ağustos Cumartesi Sazova’da Derya Uluğ, 7 Eylül’de Sazova’da Merve Özbey ve 8 Eylül’de Kentpark’ta Cem Belevi Konserleri ile devam edecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Can 12 Ağustos 2018 22:48

Çanakkale yi gördüğün içini eskisehir le ovunuyorsun birde ak partinin olduğu şehirlere bak baksanızda göremezsiniz avunun 80 yaşındaki adamla ondan sonrada bulursunuz bir lik

1 0 Cevap Yaz
Azize yücel 12 Ağustos 2018 00:18

Şu an çanakkalede yazlıktayım eskişehirimizle Başkanımızla öğünüyorum gururla herkese anlatıyorum

3 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi