"Yaraları birlikte saracağız”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Yaraları birlikte saracağız”
A
a

İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen iki büyük deprem sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlar için mevlit okuttu.

Sütiş Eskişehir

Türkiye, tarihinin en büyük ve yıkıcı deprem felaketlerinden birini yaşıyor. "Asrın felaketi" olarak nitelenen, Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki 10 ili etkileyen depremler nedeniyle 35 binin üstünde vatandaşımız hayatını kaybetti ve binlerce kişide yaralandı. Eskişehir İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı da yıkıcı depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlar için Mevlit-i Şerif programı düzenledi. Gar-Balo Davet Salonları’ndaki programa, İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil, Tepebaşı İlçe Başkanı Nusret Kabasakal, ilçe yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Çam ve yönetimi, Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Türkmen ve yönetimi, Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayten Dursun ve yönetimi, il yönetim kurulu üyeleri partililer ve çok sayıda Eskişehirli katıldı. İl Başkanı Emine Edizgil, konuşmasında Eskişehirlilerin yardım konusunda elinden geldiğini yaptığını belirterek, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Zor iklim şartlarında yaşanan bu büyük afeti en az kayıpla atlatmamız için Allah milletimizin yardımcısı olsun. Hem İYİ Partili dava arkadaşlarımın hem de Eskişehirli vatandaşlarımız yardım konusunda elinden geleni yapıyor” dedi.
"Yaraları birlikte saracağız” 17.02.2023
“YAPILANLAR ÇOK ÖNEMLİ”
İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Nusret Kabasakal'da ​depremde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek, yaralılara da acil şifalar diledi. Deprem felaketi sonrası İYİ Parti olarak yardım konusunda ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çabaladıklarını belirten Kabasakal, konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Kabasakal, tüm Türkiye’de olduğu gibi Eskişehirlilerin de depremzedelere kucak açtığını söyleyerek, “Vatandaşımızda bu felaketi atlatabilmek için büyük çaba harcadı. Depremin yaralarını sarmak, depremzedelerin de acılarını azaltabilmek için millet olarak yapılanlar çok önemli” dedi.
Düzenlenen mevlit programında depremde ölenler dualarla anıldı ve dinleyiciler anlamlı bir program yaptıkları için İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı’na teşekkürlerini iletti.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi