"Transfer tahtası açılsa bile..."

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Transfer tahtası açılsa bile..."
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa: Transfer tahtası açılsa bile çok fazla bir şey değişmeyecek, çünkü...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD ) Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarete ilişkin konuşan Başkan Bingöl, Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa’yı ağırlamaktan büyük onur duyduklarını aktardı.  Maddi olarak sıkıntılı günler geçiren Eskişehirspor’da gençlerin sahada verdiği mücadelenin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Bingöl, “Çocuklarımızın sahadaki mücadelesi kent adına gurur verici.  Çok şey kattıklarını düşünüyoruz. Bu şehirden futbolcu yetişeceğinin kanıtını ortaya koydular” dedi.

ESKİŞEHİRSPOR’A NEFES OLDUNUZ

Esgazete'den Gökhan Koçal'ın haberine göre Başkan Bingöl, Teknik Direktör Çapa’nın özverili çalışmasını  takdir ettiklerini belirterek, “Biz TÜFAD olarak antrenörün saha içinde kalmasını arzu ediyoruz ancak şuan sizin yaptığınız mücadele Eskişehirspor’a nefes vermekte” diye konuştu.

TRANSFER TAHTASI AÇILSA BİLE…

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise TÜFAD’ın kuruluş amacını çok iyi bildiğini belirtti. Takımın geleceği hakkında konuşan Çapa, “Zor bir dönemden geçiyoruz. Gençlerle mücadele etmek durumundayız. Transfer tahtası açılır mı bilemem. Açılsa da çok fazla bir şey değişmeyecek. Çünkü 6 aydır biz futbolculara maaş ödeyemiyoruz” dedi.

BIRAKIP GİTSEYDİM VİCDANEN RAHATSIZ OLURDUM

Vicdanen rahatsız olacağı için takımı bırakmadığını aktaran Çapa, “Maddi sıkıntı yaşayan hiçbir kulüpte görev almamıştım. İnanın başka kulüpte olsaydım bunları yapmazdım. Burada çevrem var, arkadaşlarım var. Birinin kulüp adına sorumluluk alması gerekiyordu. Bu şehre bu kulübe bir katkı sağlamak istedim. Bırakıp gitseydim vicdanen rahatsız olurdum”  diye konuştu.  Çapa hafta sonu oynacakları Adana ve Bolu maçlarını düşündüklerini belirterek, “Şu iki maçı iyi değerlendirelim. Ligi güzel yerde tamamlayalım ondan sonra önümüze bakarız” ifadesinde bulundu.  Ziyaretin sonunda Teknik Direktör Çapa, Başkan Bingöl’e imzalı Eskişehirspor forması hediye ederken; Başkan Bingöl ise, tecrübeli hocaya Fuat Çapa yazılı A Milli Takım forması takdim etti.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi