"Taraftarın bize güvenmesini istiyoruz"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Taraftarın bize güvenmesini istiyoruz"
A
a

Eskişehirspor'un deneyimli futbolcusu İsmail Haktan Odabaşı, Edirne deplasmanı öncesinde Esgroup spor servisine konuştu. Deneyimli isim, “Çok önemli bir maça gidiyoruz. 6 puanlık maç ama sonuçta 12 maç daha var. Edirne’den 3 puanla döneceğimize inanıyorum” dedi.

Sütiş Eskişehir
Edirne deplasmanında yarın oynanacak olan kritik maçı öncesi Esgroup spor servisine konuşan deneyimli futbolcu İsmail Haktan Odabaşı, “Çok önemli bir maça gidiyoruz. 6 puanlık maç, kimisi 10-15 puanlık maç diyor. Ama sonuçta 12 maç daha var. Yeni bir hoca geldi. Hocamız takımı çok iyi biliyor. Bizi çok iyi analiz etmiş. Yeni transfer gelmiş, sezon başı olsa insanlar 10 hafta istiyor hazır olması için ama bizim böyle bir sürecimiz yok” dedi.

"ESKİŞEHİRSPOR 3 PUANLA DÖNECEK, İNANIYORUM"

Deplasmandan galibiyetle döneceklerine inandığını belirten Odabaşı, “Analizlerle, her gün yapılan toplantılarla, futbolu bilen arkadaşlarımızla küme düşmemek için nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynamamız lazım. Özellikle Edirne maçında… Ben 3 puanla döneceğimize inanıyorum. Şehir için, camia için önemli maç ama dünyanın sonu da değil. Dediğim gibi 12 tane maç, 36 puan var. Taraftarın bize güvenmesini istiyoruz. Bize çok dua etsinler. Onların dualarına ihtiyacımız var” şeklinde konuştu
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Oktay 11 Mart 2023 19:19

Kim koşacak sen mi kayacan mı koşanlar ilk 16 da yok

3 1 Cevap Yaz
taraftar 11 Mart 2023 17:03

biz de sizin adam gibi futbol oynamanızı ve koşmanızı bekliyoruz.

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi