Ahmet Ataç 15 02 2024

"Taksi ücretlerine zam yaptık"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Taksi ücretlerine zam yaptık"
A
a

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, “Taksilere zam haberi doğrudur. Şoförler ve Otomobilciler Odası zam talebinde bulundu. Yönetim Kurulu kararımızla taksilere zam yaptık” dedi

Sütiş Eskişehir

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Birsen açıklama yaptı: Taksi ücretlerine zam yaptık
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, “Taksilere zam haberi doğrudur. Şoförler ve Otomobilciler Odası zam talebinde bulundu. Yönetim Kurulu kararımızla taksilere zam yaptık” dedi.

Eskişehir’de ticari taksilere zam yapıldığı iddiaları üzerine Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada,  UKOME tarafından ticari taksiler için alınmış fiyat değişikliği kararı yoktur. Konuyla ilgili olarak ekiplerimiz gerekli denetimleri yaparak, keyfi olarak zam yapan taksiler hakkında gerekli işlemleri uygulayacaktır.  UKOME’nin almış olduğu ve tüm hemşehrilerimizi ilgilendiren kararlar, Belediyemiz tarafından kamuoyuna duyurulmaktadır. Kaynağı Belediyemiz olmayan bu tür asılsız haberlere vatandaşlarımızın itibar etmemesi önemle rica olunur” ifadelerine yer verilmişti.

ZAM YAPABİLİRİZ
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen tartışmaların üzerine yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi ulaşıma yaptığı zamda bize sormadığı gibi bizde kendi hizmet kollarımıza, kendi üyelerimizin ürettiği hizmetlere zam yapabiliriz. Şoförler Odası zam talebiyle Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne müracaat etti. Biz de Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte bir toplantı yaptık. Toplantıda alınan karar doğrultusunda taksi dolmuş ücret tarifesinde zam yapılmıştır” diye konuştu.
Elimize ulaşan bilgiler doğrultusunda, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Ekrem Birsen ve Genel Sekreter imzalı yeni tarifelerin bulunduğu karar belgesi taksicilere gönderildi. 

İŞTE O TARİFE
Eskişehir taksi ücret tarifesi

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Omer 17 Aralık 2018 13:23

ENFLASYON ILE MUCADELE SAFHASINDA DOLMUS VE TAKSILERE ZAM YAPMAK AKP FELSEFESINE KARSI CIKMAKTIR.EKREM BIRSEN ENFLASYONLAMUCADELENIN KARSISINDA MIDIR????

0 0 Cevap Yaz
ali 16 Aralık 2018 17:31

sanki çok önemli bir iş yapıyorlar oturdukları yerden gelsin maaş

0 2 Cevap Yaz
zammış ha 16 Aralık 2018 00:09

zam yapabilmen için önce belediye başkan adayı ol seçilebilirsen koltuğa oturunca zam yaparsın.

0 7 Cevap Yaz
aycan 15 Aralık 2018 20:43

aman ne müjdeli haber

0 2 Cevap Yaz
ercan 15 Aralık 2018 18:21

kim bu beyfendi tanıyamadık zamcımı

1 12 Cevap Yaz
garaaa 15 Aralık 2018 17:07

başkan 3 tl biraz fazla olmuş...taksi dolmuşların hat mesafeleri o kadar uzak değil...5 km içine hepsi sıkışmış durumda...yeni güzargahlar açsanız belki bu zam savunulabilir....

0 4 Cevap Yaz
Şafak 15 Aralık 2018 16:32

Keşke bizde çalıştığımız yerlere aynısını yapsak,ben yaptım oldu mantığı nedir? Allahını seversen,belediye tramvaya ve otobüse zam yapınca; Bu bir zulüm diyerek gazetelere demeç verenler nerdesiniz? Bu zulüm değil mi ?

1 8 Cevap Yaz
kamil 15 Aralık 2018 15:57

6. madde çok kötü

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi