Trafik Dubalı Saldırıya Maruz Kalan O Köpek Emin Ellerde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Trafik Dubalı Saldırıya Maruz Kalan O Köpek Emin Ellerde
A
a

Afyonkarahisar’Da Yolda Uyuduğu Esnada Kendisini Ezen Minibüsün Altından Can Havliyle Çıkıp Kurtulduktan Sonra Bir Şahsın Trafik Dubalı Saldırısına Maruz Kalan Köpek, Tedavisinin Ardından Barınağa Teslim Edildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da yolda uyuduğu esnada kendisini ezen minibüsün altından can havliyle çıkıp kurtulduktan sonra bir şahsın trafik dubalı saldırısına uğrayan köpek, tedavisinin ardından barınağa teslim edildi.
Sinanpaşa ilçe merkezinde önceki gün görenlerin içini sızlatan olay bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, olay özellikle sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Görüntülerde yoldan geçen bir minibüs, uyuyan köpeği ezdi. Minibüs şoförü köpeği fark edince dururken, köpek minibüsün tampon ve lastik kenarından çıkmayı başararak kaldırıma çıktı. Korku içinde sağa sola kaçışan köpeğe bu defa bir dükkandaki şahıs trafik dubası ile saldırdı. Şahıs eline geçirdiği trafik dubasını büyük bir hışımla fırlattı. Dubanın isabet ettiği köpek acılar içinde kalarak bir süre yerde süründü. Daha sonra ayağa kalktığı gözlenen köpek can havliyle olay yerinden kaçtı. Olay sonrası harekete geçen Afyonkarahisar Valiliği, olayla ilgili inceleme başlattı. Ekiplerin bölgede yaptığı araştırmada köpek bulunarak, veteriner hekim kontrolünden geçirilip barınağa teslim edildi.
Vali Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından köpeğin fotoğrafını paylaşarak, “İlimizde bir köpeğe trafik dubasıyla saldıran şahsın görüntüsünü ne yazık ki izledim. İnsanlıkla asla bağdaşmayan bu davranışın cezasız kalmaması için adli ve idari süreç başlatılmıştır. Minik dostumuzun da veteriner tedavisi yapılıp barınağa teslim ettik. Olayın takipçisi olacağız” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi