'Şenlik Çıkmazı' izleyenleri büyüledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 'Şenlik Çıkmazı' izleyenleri büyüledi
A
a

Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri tarafından kurulan Sui Generis Tiyatro ekibinin sahnelediği “Şenlik Çıkmazı” adlı tiyatro oyunu; Eskişehirli tiyatro sevenleri adeta gülmekten kırdı geçirdi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Şenlik Çıkmazı tiyatro gösterisi

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salonu'nda, bir roman mahallesinde geçen olayları anlatan tiyatro oyununa sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Müzikleri, şarkıları ve birbirinden komik karakterleri ile sahnelenen tiyatro oyunu, salonda bulunanları unutamayacakları kahkaha dolu bir gece yaşattı. İki perde olarak sahnelenen oyunda; bir mahallede roman vatandaşlarının olaylar karşısındaki tutumu ve yaklaşımları konu alınırken; seyirci, aşkı ve komedi duygusunu birlikte yaşadı. Son derece eğlenceli bir akşam geçiren Eskişehirli tiyatro sevenler; tiyatrocuları, oyun sonunda uzun süre alkışladı.

Eskişehir Şenlik Çıkmazı tiyatro gösterisi

Grubun koordinatörü Hüseyin Akçar; oyun sonunda gelen ve bütün seyircilerle birlikte destek veren Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Aydın’a ve Sui Generis Tiyatro’dan sorumlu öğretim elemanı Doç. Dr. Elif Uzun’a teşekkürlerini belirtti. 

Yeni sezonda oyunlarına devam edecek olan tiyatro grubu, 2018 yılının Nisan ayında sahneye koyacakları prodüksiyon oyuna hazırlandıklarını belirttiler. ‘Tiyatro iyidir, korkmayın gidin’ diyen tiyatro ekibi; sahne sonunda, toplu bir şekilde selam vererek oyunu sonlandırdı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi