’Şehit Polis Ahmet Demir Kütüphanesi’Ne Destek Sözü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ’Şehit Polis Ahmet Demir Kütüphanesi’Ne Destek Sözü
A
a

22 Yaşında Şehit Düşen Ahmet Demir’İn Adının Sonsuza Dek Yaşatılacağını Belirten Vali Ali Çelik, “Çocuklarımız, Gençlerimiz Bu Toprakları Canı Pahasına Yurt Yapan Kahramanlarımızı Tanıyıp Anlayacaklar Ki Onlara Layık Bir Nesil Olma Gayretiyle Daha Çok Çalışacaklar” Dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Türkiye’nin dört bir yanında 200’den fazla şehit kütüphanesi kuran Şehit Kütüphaneleri Topluluğu’nun Ege Koordinatörü Nuran Kamış, Kütahya Valisi Ali Çelik’i ziyaret ederek Kütahya’ya kurmak istedikleri şehit kütüphanesi için destek istedi.
Projede emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür ederek destek sözü veren Vali Ali Çelik, “2016 yılında Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, 22 yaşında şehit düşen Kütahyalı polis memurumuz Ahmet Demir’in adı, Şehit Kütüphaneleri Topluluğu ile Kütahya Valiliğimiz iş birliğinde, Kütahya Derviş Paşa Kurtuluş Ortaokulu’nda kurulacak olan kütüphanede yaşayacak” diye konuştu.
22 yaşında şehit düşen Ahmet Demir’in adının sonsuza dek yaşatılacağını belirten Vali Ali Çelik, “Çocuklarımız, gençlerimiz bu toprakları canı pahasına yurt yapan kahramanlarımızı tanıyıp anlayacaklar ki onlara layık bir nesil olma gayretiyle daha çok çalışacaklar” dedi.
Desteklerinden dolayı Vali Ali Çelik’e teşekkür eden Nuran Kamış, Şehit Kütüphaneleri Projesi hakkında bilgiler verdi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi