Ahmet Ataç 15 02 2024

(Özel) Önce Keşif Yaptılar Sonra Çaldılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç (Özel) Önce Keşif Yaptılar Sonra Çaldılar
A
a

Kütahya'da İki Şahıs, Motosiklet Çalarak Kayıplara Karıştı.

Sütiş Eskişehir
Kütahya’da iki şahısın, sokakta park halindeki motosikleti kilidini saniyeler içinde açıp çalması güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, Gaybiefendi Mahallesi Özgül Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı yaya olarak sokağa gelen 2 şüpheli önce keşif yaptı. Şüpheliler, keşif sonrası park halindeki motosikletin kilidini saniyeler içinde etkisiz hale getirerek, hırsızlık olayını gerçekleştirdi. Hırsızlık anı, sokaktaki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Sabah motosikletinin yerinde olmadığını fark eden Hasan Özbay, sokaktaki güvenlik kameraları inceledi. Görüntülerde motosikletinin gece iki kişi tarafından çalındığını belirleyen Özbay, durumu polise bildirdi. Özbay, "Geçimimi çalınan motosiklet ile kuryelik yaparak sağlıyordum. Bir nevi ekmek param çalındı. Durumu polise bildirdim ve şikâyetçi oldum. Görüntülerde hırsızlık olayını gerçekleştiren kişiler net olarak görünüyor. Polisin daha sıkı takip etmesini ve olayı aydınlatmasını istiyorum" dedi.
Polis, Özbay’ın şikâyeti üzerine çalışma başlattı.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi