Ahmet Ataç 15 02 2024

(Özel) Kütahya Vaka Sayısında Türkiye 5’İncisi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç (Özel) Kütahya Vaka Sayısında Türkiye 5’İncisi
A
a

Ağlık Bakanlığı, Koronavirüs Haftalık Vaka Haritası Yayınlandı. Kütahya'da Bir Önceki Hafta 134.91 Olan 100 Bin Nüfusa Karşılık Gelen Bir Haftalık Toplam Vaka Sayısı 112.71'E Geriledi. Bu Orana Göre, Türkiye'de Kütahya Nüfusa Oranla En Yüksek Vakanın Görüldüğü 5. İl Konumunda. İl Genelinde Son Bir Haftada Koronavirüse Yakalanan Hasta Sayısı İse 650 Düzeyinde Gerçekleşti.

Sütiş Eskişehir
Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs (Covid-19) haftalık vaka haritası yayınlandı. Kütahya’da bir önceki hafta 134.91 olan 100 bin nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısı 112.71’e geriledi. Bu orana göre, Türkiye’de Kütahya nüfusa oranla en yüksek vakanın görüldüğü 5. il konumunda. İl genelinde son bir haftada Koronavirüse yakalanan hasta sayısı ise 650 düzeyinde gerçekleşti.
Kütahyalı vatandaşlar vaka artışında kentin Türkiye genelinde 5. il olmasının düşündürücü olduğunu ifade ettiler.
Vatandaşlar, "Vaka sayıları Kütahya ve Türkiye genelinde düşüyor. Ama Kütahya’nın vaka sayısı bakımında 5. il olması düşündürücü. Ancak sayıyı kurallara uyarak düşürebiliriz. Yetkililerimizin dediği gibi maske mesafe ve temizlik" diye konuştular.
Bu arada, polis ekipleri de şehrin işlek caddelerinde kurallara uymaları hususunda vatandaşlara uyarılarda bulunuyor.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi