(Özel) Kütahya Şehir Hastanesi İnşaatında Çalışan İşçi Sayısı Bin 800’E Çıkartıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç (Özel) Kütahya Şehir Hastanesi İnşaatında Çalışan İşçi Sayısı Bin 800’E Çıkartıldı
A
a

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay Ve Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Şehir Hastanesi İnşaatını Ziyaret Ederek, İncelemelerde Bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
14 Mart 2023 günü hizmete sunulması planlanan Kütahya Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçi sayısının bin 800’e çıkartıldığı bildirildi.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Şehir Hastanesi inşaatını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerinin de eşlik ettiği ziyarette, iç-dış mekânlar ve sağlık hizmet sunum alanları örnek ameliyathane, hasta odaları, mekanik ve teknik alanlar incelendi. Şenkul ve Önsay, son durum ve planlamalar hakkında firma yetkililerinden güncel bilgileri alarak, süreci değerlendirdi.
İnceleme sonrası İHA’ya açıklamalarda bulunan Başkan Önsay, "İnşaat sürecinde hızla sona doğru geliniyor. Şu an inşaatta aktif çalışan kişi sayısı bin 800’e yüseltildi. Türkiye’de şuan Şehir Hastanesi bulunan 16 il var. Kütahya Şehir Hastanemiz Türkiye’de Şehir Hastanesi bulunan 17. il olacak. AK Parti’nin iktidarı boyunca Kütahya’ya yapılmış en büyük yarımlardan birisi. Hastanemizin inşaat sürecinin bir an önce tamamlanıp, şehrimizin ve milletimizin hizmetine sunulmasını istiyoruz. Hastalarımızın şifasına vesile olacak hastanemizin ilimize ve bölgemize önemli katkılar sağlayacaktır. Bilindiği gibi, Afyon yolu üzerinde 300 odalı yeni bir hastane daha yapacağız. Bunun proje ihale yapıldı" dedi.
Toplam 182 bin metrekare alan üzerine kurulu Kütahya Şehir Hastanesi’nde 610 yatak, 206 poliklinik, 22 ameliyathane, 79 yoğun bakım ünitesi, 430 oda ve bin 160 araçlık otopark bulunacağı belirtildi.
Dronla havadan da görüntülenen hastanenin 14 Mart 2023 günü Tıp Bayramı’nda hizmete sunulması hedefleniyor.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi