(Özel) Hastane Önündeki Manzarayı Görenler Gözlerine İnanamadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç (Özel) Hastane Önündeki Manzarayı Görenler Gözlerine İnanamadı
A
a

Hastane Acil Servisinin Önünde Takozlar Üzerine Konulan Aracı Görenler Önce Şaşırdı Ardından Olaya Anlam Vermeye Çalıştı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da gurbetçi vatandaş tedavi için geldiği hastanede otomobili ile ters kapandan geçince aracın 3 lastiği birden yarıldı. Ne yapacağını bilemeyen vatandaş aracını takoz diye tabir edilen desteklerin üzerinde Acil Servis önünde bırakıp yardım bulmak için ayrılınca ortaya ilginç görüntü çıktı.
Olay, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Acil Servis önünde meydana geldi. Fransa’dan gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen gurbetçi bir vatandaş EM 285 LP plakalı aracı ile rahatsızlanınca hastanenin yolunu tuttu. İddiaya göre, sürücü gece geç saatlerde geldiği hastanede uyarı levhalarını fark etmeyince aracı ile ters kapanın üzerinden geçti. Aracın 3 lastiği birden yarılan otomobili gurbetçi vatandaş ardından hastanenin Acil Servisi önüne park ederek oto lastikçi çağırdı. Olay yerine gelen lastikçi ise yarılan lastikleri söküp aracı takoz diye tabir edilen desteklerin üzerine koydu. Araç sahibi daha sonra lastiklerini yaptırmak ve yardım çağırmak için bölgeden ayrılınca otomobil Acil Servisin önünde kaldı. Hastaneye gelen vatandaşları ilginç görüntüyü görenler ise önce şaşkınlık yaşarken daha sonra olaya anlam vermeye çalıştı. Hastane güvenlik görevlileri ise olay üzerine önce araç sahibine ulaşmaya çalıştı bunda başarılı olamayınca ise sonrasında polisi arayarak bilgi verdi.
İhbar üzerine bölgeye gelen trafik polisleri ise ilginç olayla ilgili inceleme başlattı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi