"Muhalefeti gösterelim"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Muhalefeti gösterelim"
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Bozüyük’te yaptığı konuşmada “Bu ülke eninde sonunda parlamenter rejimine tekrar dönecektir” dedi. İYİ Partililere de seslenen Büyükerşen, “İYİ Partili dostlarımıza da birlikte el ele omuz omuza nasıl muhalefet yapılır gösterelim istiyorum” dedi

Sütiş Eskişehir
Bilecik’in Bozüyük İlçesinde CHP’nin Halk Buluşması programında Eskişehir rüzgarı esti.  CHP’nin Bozüyük İlçe Örgütü tarafından gerçekleştirilen “Halk Buluşması” etkinliğinde yerel seçimde Bozüyük Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun tanıtımı yapıldı. Bozüyük’teki programa, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar birlikte katılarak destek verdi. Programda konuşan Başkan Büyükerşen, “Bozüyük’ün parklarından kültür sanata her yönüyle hak ettiği hizmetlerle tanışmasına az kaldı. Başkan adayımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu kardeşime seçim sürecinde başarılar diliyorum. Kendisinin Bozüyük’e önemli hizmetlerde bulunacağına inanıyorum” dedi. 

ÇARE BAKKALCIOĞLU

Bakkalcıoğlu’ndan övgüyle söz eden Başkan Büyükerşen, “Bozüyük’te daha iyi okulların açılması, Bozüyük’ün daha yaşanabilir, hale gelmesi için böyle bir ihtiyaç duyuluyorsa çare, sayın Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’dur. Dürüst her derdinize koşan, her derdinizle uğraşan insan mı lazım, şehir edebimi lazım, çare Bakkalcıoğlu. Ben kendisini  1989’dan beri tanıyan birisi olarak yakınınızdaki bir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ondan da önemlisi hocanız olarak, kendisine kefilim. Başarılar diliyorum” dedi. CHP’lilere seslenen Büyükerşen, Bakkalcıoğlu’na destek verilmesi gerektiğini söyledi.

PARLAMENTER SİSTEM VURGUSU

Programa katılan İYİ Partililere de seslenen Büyükerşen, “Bu arada İYİ Partili dostlarımıza da birlikte el ele omuz omuza nasıl muhalefet yapılır gösterelim istiyorum. Bu ülke eninde sonunda parlamenter rejimine tekrar dönecektir. Dünya’nın hiçbir ülkesinde olmayan, herşeyin bir adamın iki dudağı arasında olan, görülmemiş bu rejimden kurtulacağız. İnşallah en kısa zamanda yeni bir referandumla gerçek Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na, Atatürk’ün anayasasına kavuşuruz. Saygılar sunuyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından kürsüye çıkan CHP’liler el ele birlik pozu verdi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Çerkez 6 Ocak 2019 15:59

Hocam siz önce eskişehiri bir hakedinde sonra parlementer sistemle uğraşın. Ayrıca o iş halledildi haberin yokmu .

3 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi