"MHP tarihinin en başarılı sonucunu alacak"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "MHP tarihinin en başarılı sonucunu alacak"
A
a

ES TV ekranlarında yayınlanan Açıkça programında konuşan MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, “Seçim akşamı gerçek anketi göreceğiz sandıklar açıldığında. MHP bu seçimlerde tarihinin en başarılı sonuçlarından birini alacak diyorum” dedi.

Sütiş Eskişehir
MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, ES TV ekranlarında yayınlanan Açıkça programında Ali Baş ve Arif Anbar’ın sorularını yanıtladı.  20’ye yakın kişinin Eskişehir’de MHP’den milletvekili aday adayı olmak istediğini belirten Candemir, “Bizde 3 tane aday adayı var. Biz de süreç 1 Kasım’da yapılan il başkanları toplantısında aday olmak isteyen il ve ilçe başkanlarının, parti yöneticilerin 1 Aralık’a kadar düşünüp istifalarını istedi. Seçim öncesi bu süreç gerçekleşti mi teşkilatlarda bir dalgalanma oluyor. Bizce çok mantıklıydı. Yönetimde olan arkadaşlar aday olmak isteyen arkadaşlar biz herkese ilettik. Arkadaşlar istifalarını verdiler. Bir kısmı adaylıklarını açıkladı. Şu anda bekliyoruz. Resmi süreç başladığında bize ulaşan 20’ye yakın isim var. Gerçekten ciddi anlamda talep var.” ifadelerini kullandı.

MHP tarihinin en başarılı sonucunu alacak 7.01.2023
HEDEF 2 MİLLETVEKİLİ
“MHP’nin Eskişehir’deki hedefi 2 milletvekili” diyen Candemir, “Biz bunu çıkartabileceğimize inanıyoruz. Eğer sıkı çalışırsak çıkartırız. Metin Bey’in durumuna gelince Metin Bey iyi bir performans gösterdi. Milletvekillerinin performansını teşkilatlardan ziyade genel merkez ve genel başkan, grup başkan vekilleri değerlendirecekleri için; kendisi mutlaka aday olmak ister, devam etmek ister. Eskişehir’den mi ister yoksa başka bir yerden mi ister onu kendisi karar verecek. Ama metin bey konusundaki kararı genel başkan verir” dedi.

"ANKET VATANDAŞTAKİ KARŞILIĞIMIZ"
“Bizim için anket vatandaştaki karşılığımızdır” diyen Candemir, “Biz MHP olarak anket alışkanlığımız pek yok. Bizim için anket vatandaşla yüz yüze gelmektir. Biz her zaman söylüyoruz. MHP kurulduğu günden bugüne kadar MHP’nin seçimlerde aldığı oyu tespit eden hiçbir anket şirketine rastlamadık. İster seçimde yüzde 5-6 gösteriliriz o rakamların 2 katı, 3 katı gibi oyları alırız. Hiçbir zaman biz, barajı geçen bir parti olarak gösterilmedik. Bizim için anket vatandaştaki karşılığımızdır. Sayın Genel Başkan bölgesel mitingler yapıyor. Bu mitinglerde gerçekten müthiş kalabalıklarla karşı karşıyayız. Bunlar taşıma kalabalıklar değil. Ben de birkaç tanesine gidip şahit olduğum için biliyorum. Tarihimizde görmediğimiz kalabalıklar geliyor. Sahaya indiğimizde vatandaşla konuştuğumuzda MHP ve liderine karşı çok büyük teveccüh var. Bende hep söylüyorum, seçim akşamı gerçek anketi göreceğiz sandıklar açıldığında. MHP bu seçimlerde tarihinin en başarılı sonuçlarından birini alacak diyorum. Bu Türkiye genelinde de bu böyle. Biz MHP olarak şubat ayında 54. yılımıza gireceğiz. Bende uzun süredir partide aktif görev yapıyorum. Hiçbir dönemde MHP’nin bu kadar sahada çalıştığına ben de şahit olmadım. MHP ters köşe yapacak. Özellikle İstanbul’dan çok iyi sonuçlar bekliyoruz” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esesli 7 Ocak 2023 10:22

Tam tersi olacağı kesin... İlahi başkan sabah sabah güldürdğn beni😀

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi