’Kuruluş Ve Kurtuluşun Şehri Kütahya’ Filmi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ’Kuruluş Ve Kurtuluşun Şehri Kütahya’ Filmi
A
a

Şehzadeler Şehri, Çininin Ve Termalin Başkenti, Kültür Ve Sanatın Kadim Kenti, Kuruluşun Ve Kurtuluşun Şehri Kütahya İçin Kütahya Valiliği Tarafından 'Kuruluş Ve Kurtuluşun Şehri Kütahya' Adlı Tanıtım Filmi Hazırlatıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Şehzadeler şehri, çininin ve termalin başkenti, kültür ve sanatın kadim kenti, kuruluşun ve kurtuluşun şehri Kütahya için Kütahya Valiliği tarafından ’Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Kütahya’ adlı tanıtım filmi hazırlatıldı.
Kütahya’nın tarihi ve kültürel değerlerini anlatmak, tanınırlığını artırmak; şehre maddi ve manevi kazanç sağlamak amacıyla yürütülen tanıtım faaliyetleri kapsamında Kütahya Valisi Ömer Toraman’ın talimat ve destekleriyle Kütahya için üç tanıtım filmi hazırlandı.
Türkçe ve İngilizce dillerinde hazırlanan tanıtım filmi ile bir, üç ve sekiz dakikadan oluşan tanıtım videolarında Frigler’den Germiyanoğulları’na, Çavdarhisar Aizanoi Antik Kenti’nden tarihi Kütahya Kalesi’ne, dünyaca ünlü masal kahramanı Kütahyalı Ezop’tan dünyaca ünlü seyyah Kütahya Evliya Çelebi’ye, tarihi konaklarından termal kaynaklarına, doğal güzelliklerinden yeraltı ve yerüstü zenginliklerine dek Kütahya’nın önemli kültürel ve tarihi değerlerine yer verildi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi