Ahmet Ataç 15 02 2024

"Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız"
A
a

İstanbulspor yenilgisinden dolayı taraftarlardan özür dileyen Başkan Ünal, radikal kararlar alacaklarını belirterek, “Bu kulübün geleceği ve selameti açısından elimizden ne geliyorsa gereğini yapacağız" diye konuştu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Efeler Gençlik Taraftarlar Derneği açılışına katıldı. İstanbulspor yenilgisinden dolayı taraftarlardan özür dileyen Başkan Ünal, radikal kararlar alacaklarını belirterek, “Bu kulübün geleceği ve selameti açısından elimizden ne geliyorsa gereğini yapacağız. Gerekiyorsa kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız” dedi

Lig maratonunun ikinci yarısına, camiaya büyük hayal kırıklığı yaşatarak ve alınan 2-1’lik yenilgiyle başlayan Eskişehirspor’da, moraller alt üst durumda. 

BAŞKAN AÇILIŞA KATILDI

İstanbulspor karşısında sergilenen olumsuz futbol ve alınan yenilgiden dolayı üzgün olan Başkan Halil Ünal, dün katıldığı Efeler Gençlik Taraftarlar Derneği açılışında, taraftarlara önemli mesajlar verdi. 

ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ 

Ünal, burada yaptığı konuşmada, Eskişehirspor ve camiasına yenilginin yakışmadığını belirterek, “İstanbulspor karşısında oynanan oyunu futbolcularımıza yakıştıramadım. Beklemediğimiz bir sonuç ve mücadeleydi. 

YÖNETİM OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI 

Maçtan sonra tesislere geçerek yönetim kurulu toplantısı yaptık. Oyuncularımızla da görüşerek, bunun nedenlerini öğreneceğiz. Bu kulübün geleceği ve selameti açısından elimizden ne geliyorsa yapacağız. Gerekiyorsa kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. 

BÖYLE BİR TAKIM OLAMAZ 

Bizler bu mağlubiyetin telafisini yaparız. Ama İstanbulspor maçındaki oyundan ötürü futbolcuların bizlere bir özür borçları var. Ben onlar adına sizlerden özür diliyorum. Böyle bir takım olamaz. Takım savaşacak, koşacak. Rakip kim olursa olsun. Maalesef genelde bir ruhsuzluk, coşkusuzluk, iştah yok. Siz oynamazsanız rakibe saygı duymak zorunda kalıyorsunuz. 

GERÇEK OLAN ESKİŞEHİRSPOR’DUR 

Sizlerde Eskişehirspor’a sahip çıkmayı bırakmayın. Gerçek olan Eskişehirspor’dur. Yok olamaz. Bize yakışan galibiyetler, kupalardır. Biz zemini sağlama oturtacak bir gelecek planlaması yapıyoruz” dedi

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Engin 23 Ocak 2018 12:34

:)

0 0 Cevap Yaz
Erkan 22 Ocak 2018 19:56

Erkan geri gelsin

1 0 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 22 Ocak 2018 12:42

Uğraşın bakalım.... Kümede kalın yeter bu sene.Sezon başı söyledimmmm

3 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi