‘Karahisar-I Sahip Kültürünü Ara Hisset Aktar’ Projesi Sona Erdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ‘Karahisar-I Sahip Kültürünü Ara Hisset Aktar’ Projesi Sona Erdi
A
a

Afyonkarahisar Necat Gençlik Ve Spor Kulübü’Nün ‘Karahisar-I Sahip Kültürünü Ara Hisset Aktar’ Projesinin Kapanış Töreni Ahmet Karahisari Kültür Merkezi’Nde Yapıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar Necat Gençlik ve Spor Kulübü’nün ‘Karahisar-ı Sahip Kültürünü Ara Hisset Aktar’ projesinin kapanış töreni Ahmet Karahisari Kültür Merkezi’nde yapıldı.
12 Nisan 2021’de başlayan ve 60 izci öğrencinin katıldığı projede gençler proje kapsamında Afyonkarahisar’ın ‘Kültürel Değerleri’ni somut ve somut olmayan irfan medeniyetini bir Kültür Elçisi ruhuyla tanıdı. Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği projenin Koordinatör ve Necat Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kahraman, kapanışta yaptığı açıklamada desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığına, İl Müdürü Feyzullah Dereci’ye, Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet Tanır’a ve faaliyetlere katılım sağlayan öğrenci ailelerine teşekkür etti. Kahraman, “Bu projemiz resmi olarak sona erse de kulübümüzün izcilik ve gençlik faaliyetleri devam edecek” dedi.
Törende projeye katılan izci çocuklara hediyelerle birlikte katılım belgeleri de verildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi