"Kadın Eli Değerse Dünya Değişir”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Kadın Eli Değerse Dünya Değişir”
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi (Mhp) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Girişimci Ve Sanatçı Kadınlar Derneği (Kügiad) İle Frig Kadınları Kadın Girişimi Üretim Ve İşletme Kooperatifi Üyeleri İle Bir Araya Geldi.

Sütiş Eskişehir
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Girişimci ve Sanatçı Kadınlar Derneği (KÜGİAD) ile Frig Kadınları Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri ile bir araya geldi.
Erbaş, bizi biz yapan kadınlarımızın doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettirdiklerini ifade ederek “Kadın eli değerse Dünya değişir” dedi.
Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan MHP’li Ahmet Erbaş’ın bugünkü ziyaretlerine, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, MHP Kütahya KAÇEP Komisyon Başkanı Hülya Öztürk ve Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık katıldı.
Ziyaretleriyle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ahmet Erbaş, “Bu anlamlı günde Kütahya Girişimci ve Sanatçı Kadınlar Derneği (KÜGİAD) ile Frig Kadınları Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinde üye kadınlarımız ile bir araya geldik. Kadınlar gününü kutlayarak, talep ve görüşlerini dinleme fırsatı bulduk. Bu fırsatı bize sağlayan KUGİAD Başkanı Şule Erdem ve Frig Kadınları Kooperatifi Başkanı Seçil Söyleyici Kantar’a teşekkür ediyor, tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum" diye konuştu.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi