"İnşallah lige yansıtırız"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "İnşallah lige yansıtırız"
A
a

Göztepe ile oynanan hazırlık maçındaki futbolu değerlendiren Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Tatmin edici bir oyun sergiledik. İnşallah bu performansı lige yansıtırız” dedi

Sütiş Eskişehir
"Eskişehirspor'un fark yaratacak isimlere ihtiyacı var"
Siyah-Kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Karşımızda bir Süper Lig ekibinin olması oyuncularımızın maça tedirgin başlamasına neden oldu. Bu sebepten ilk 20 dakika istediğimiz oyunu oynayamadık. Diğer bölümlerde ise gayet iyi oynadık. Karşılaşmasının ilk yarısında rakip kaleye çok fazla gidemedik. Çünkü topu ileri bölgeye taşıyacak oyuncumuz yoktu. Sissoko, Emre Güral, Milinkoviç, Jesse gibi oyuncuların kalmasını en çok bu sebeplerden istiyoruz. Topu öne taşıyıp, birebirde fark yaratacak oyunculara ihtiyacımız var” diye konuştu. 

"İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz"
Takımın istek ve arzusundan memnun olduğunu vurgulayan  Teknik Direktör  Fuat Çapa, “Gayet tatmin edici bir oyun sergiledik. İnşallah bu performansı lige yansıtırız. Biz birebir görüşmeler ve kendi çabalarımızla buraya kadar getirdik. Dostlarımız ve ikili ilişkilerimiz sayesinde Polonya kampına gittik, buraya geldik. Bu emekleri lige taşıyamazsak kötü olur, üzülürüz. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Oyuncuları değerlendirdi
Oyuncularının kısa bir değerlendirmesini de yapan Çapa, “Bedirhan maçın ilk yarısında bir ağrı hissettiğini bize iletti, biz de riske etmek istemedik. Kamal Issah bu sezon ilk kez oynadı. 4-5 antrenman sonrasında oyuna dahil oldu. Kamal’da da risk almak istemedik ve oyundan çıkarttık. Hasan Ulaş konusunda çok fazla germenin bir anlamı yok. Kampa katıldı. Ön plana çıkabilmek adına daha fazla özveri göstermeye çalışıyor. Rakibin avantajına dönüşen bir durum vardı biz de oyundan aldık. Diğer hazırlık maçlarında daha fazla şans veririz” dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi