Ahmet Ataç 15 02 2024

"İnşallah Eskişehirspor..."

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "İnşallah Eskişehirspor..."
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor kongresinde yaptığı açıklamada "İnşallah Eskişehirspor sahipsiz kalmaz" dedi

Sütiş Eskişehir
Kongreye katılan tek siyasi olan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yaptığı açıklamada, “Bir çıkmaza girmiş durumda Eskişehirspor. Bir formül bir çare üretilmesi lazım. Umarım zaman içerisinde 1 hafta içerisinde Eskişehir’in ileri gelenleri Eskişehirspor’u sevenler yan yana gelir çözüm üretir. İnşallah Eskişehirspor sahipsiz kalmaz. Biz her zaman Eskişehirspor’un yanındayız. Yanında olmaya devam edeceğiz. Seçimi atlattıktan sonra yine Eskişehirspor için çalışmalarımızı yaparız. Ben şu an yapılabilecek hamlelerin siyasi olarak düşünebileceği için onu söyledim” dedi. 

Güvenlik güçleri daha fazlaydı

Eskişehirspor’da gerçekleşemeyen kongrede ilgin bir detay dikkatlerden kaçmadı. 799 delegenin katılması gereken kongreye 37 kişinin katılmasının yanı sırada kongre üyesinden daha fazla güvenlik güçlerinin katılması dikkatlerden kaçmadı. 50’ye yakın güvenlik güçleri kongrenin sona ermesinin ardından salondan ayrıldı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
2633 28 Aralık 2018 11:32

taraftar kendi içerisinden başkan çıkarsın

0 0 Cevap Yaz
262626 28 Aralık 2018 09:08

Hadi başkan olurum diyenler,gösterin kendinizi..bekliyoruz.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi