"İhanet edenlerle çalışmayacağım"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "İhanet edenlerle çalışmayacağım"
A
a

AÜ Rektörlük görevini devralan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, “Benim için en önemli olan şey devlete, millete, vergisini aldığımız insanlara ihanet edenlerle çalışmayacağımı da söylemek istiyorum” dedi.

Sütiş Eskişehir
Senato’da düzenlenen devir-teslim törenini Çomaklı’nın annesi Zekiye Çomaklı Facebook’tan canlı yayın yaparak paylaştı. Zaman zaman ses sıkıntısı yaşanan kayıtta Çomaklı, önemli mesajlar verdi. Çomaklı, “Gelmeden bir kaç şey yazılmış, söylenmiş. Bunların hiçbirine itibar etmemek gerekiyor. Ben sizler gibi akademisyenim. Önce bu algıyı huzurlarınızda yıkmak istiyorum” dedi.

İhanet edenlerle çalışmayacağım

Çomaklı: “Çünkü akademisyen olarak yetiştirildim. Bir çok akademisyen öğrencim var. İnşallah sizlerle burada beraber çalışacağız. Ama burada bir kaç tane kendime ait prensip edindim. AÜ gibi geçmişi başarıyla dolu kaliteli bir üniversitede bulunmaktan öncelikle şeref duyduğumu belirtmek istiyorum.”

İhanet edenlerle çalışmayacağım

Çomaklı: “İkincisi kurumu daha ileriye götürmemiz gerekiyor. Üçüncüsü ise benim için en önemli olan şey devlete, millete, vergisini aldığımız insanlara ihanet edenlerle çalışmayacağımı da söylemek istiyorum. Bunlarla aynı havayı solumaktan çok mutlu olmadığımı söylemek istiyorum”

İhanet edenlerle çalışmayacağım
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
TAMER 12 Eylül 2018 08:06

sayın REKTÖR ithal değil Türkiye'nin en iyi üniversite yetişmiş BİR DADAŞ

0 0 Cevap Yaz
Mehmet KILINÇ 11 Eylül 2018 22:44

🇹🇷 Anadolu Üniversitesine atanan hocamız ESKİŞEHİR için hayırlı olur İnşaALLAH 🇹🇷

1 0 Cevap Yaz
Vatandas 11 Eylül 2018 20:58

Hele sukur adam gibi biri geldi unuversitede onceki rektorun torbillileri vardi yatarak maas aliyordi cok haksizlik yapildi atamalardada allahin adaleti er gec yerini bulur

1 0 Cevap Yaz
Kemal 11 Eylül 2018 19:59

Daha ilk gün aba altından sopa göstereceğinize, keşke "üniversitemizi dünya sıralamasına sokacağız" deseydin. Hainler kanun ve devlet zaten gereğini yapar, size ne oluyor ki? Ha "devlet gereğini yapmıyor" diyorsanız o başka.

0 1 Cevap Yaz
Nedim 11 Eylül 2018 19:48

Yani "şu anda üniversitede vatanına, devletine, milletine ihanet edenler var. Şimdiye kadar onlara kimse birşey yapmadı. Şimdi ben onları kovacağım." mı demek istiyors?

0 1 Cevap Yaz
Eses 11 Eylül 2018 14:36

Koskoca Anadolu Üniversitesinde layık olan profesör yokmuydu da ithal rektör geldi?

2 4 Cevap Yaz
Fikret

Şafak hoca bu ülkenin yetiştirdiği çok değerli bir akademisyendir ve üniversite için şanstır , bunu zamanla siz de göreceksiniz. Asıl ithal olanlar beyinlerini amerikadaki ite kiraya verenlerdi, hoca ölümüne millidir ve yerlidir, endişeniz olmasın(tabi ki aklını kiraya vermeyenlerdenseniz)

4 1
Emre şan

Fikret kardeşim adam ne demiş hemen herkesi fetocu diye damgalıyorsun sen kimsin nesin kendince talepte bulunan eleştiren insanı yaftalamak. Memleketin sahibi misin zamanında aklını kiraya verip sonradan kandırılanlardan mısın bu nasıl bir hoşgörüsüzlük

0 4
Fikret

Emre bey , bir atama haberi yapılmış,çok koymetli bir isim atanmış, elbette tüm hocalar değerlidir fakat yorumcu rahatsız olmuş, henüz hiç bir icrratını görmeden bir rektör hocanın gelişi böyle rahatsızlık yaratıyorsa bu o hocanın geçmişte yaptığı faaliyetler ve hizmetlerle alakalıdır, zahmet edip yeni atanan rektör hocanın bu ülkeye canı pahasını yaptığı hizmetleri bir araştırın neden böyle yazdığımı anlayacaksınız

1 0
Muzaffer 11 Eylül 2018 00:08

Bizim istediğimiz tamda bu işte. Kendisine hoşgeldin diyor, üstün başarılar diliyorum. Son derece isabetli bir atama.

9 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi