"Herkes elinden geleni yapıyor!"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Herkes elinden geleni yapıyor!"
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri yaptığı açıklamada, “Mustafa Özer hocamıza karşı bazı taraftarımız biraz ağır eleştirilerde bulunuyor. Şuna emin olunuz. Kulüpteki herkes bu süreçte eldeki imkanlar doğrultusunda elinden geleni yapıyor” ifadelerini kullandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Murat Diri, Eskişehirspor-Adanaspor maçının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. ETB Başkanı Diri kulüpteki herkesin elinden geleni yaptığını vurgulayarak şu ifadelere yer verdi; “Değerli Eskişehirspor sevdalıları, ilk iki maçın ardından camiada farklı seslerin çıktığını görüyoruz. Arkadaşlar herkes yorumlarında haklı. Ancak son 5 yıldır hayatta kalma mücadelesini hep beraber veriyoruz. Lütfen bu sancılı günlerde biraz daha sabırlı ve sakin olalım. Tribünlerin bağrından gelmiş insanlar hepimiz gibi bu kulüp için en iyisini yapabilmek için çalışıyorlar.”

“Bu artık çok klişe oldu ama takımın sahaya çıkması ve tesiste yemek çıkması bile mucize. İcra kurulu görevi yaparken Fuat Çapa hocamızla beraber yaşadıklarımızı Allah bilir. Şu an Mustafa Başkan ve yönetim kurulunun da tek dertlerinin Eskişehirspor olduğuna eminim. Bu süreçte arma yaşasın diye mücadele eden bu insanlara ‘biz nasıl destek oluruz’ diye düşünmekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Kulüp içinde yaşanan ve içinde bulunduğu durumla ilgili şu an her şeyi yönetim biliyor. Onları demoralize edecek söylemlerden kaçınmalıyız.”

"Taraftarımız sayesinde"
“Bizim Çocuklar ile başladığımız dönemde de Fuat Hocayı acımasızca eleştirenler olmuştu. Şimdi de Mustafa Özer hocamıza karşı bazı taraftarımız biraz ağır eleştirilerde bulunuyor. Şuna emin olunuz. Kulüpteki herkes bu süreçte eldeki imkanlar doğrultusunda elinden geleni yapıyor. Yıllardır biz bize nasıl mücadele ettiğimizi düşünün. Taraftarımız sayesinde imkansızı başarıp hala ayakta kalan bir kulübüz. Bu camia yine biz taraftarın kenetlenmesiyle yaşamaya devam edecektir. Önümüzde zorlu bir süreç var. Ve unutmayın; ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır.”

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 24 Eylül 2020 13:22

zamaninda, birileri bunu özel ucakla marsilyalara götürmüstü ... simdikilerde basin sözcüsü yapmis ... hocayla beraber verin hava gazini ... biz zaten koyunuz ... sesimiz yükselmez ... lidercilik oynamaya devam ...

0 1 Cevap Yaz
Dik Duruş 23 Eylül 2020 22:16

peki sayın diri neden kaan baskanın yanında duramadınız onca zordaki tahtayı açarken transfer yasagını kaldıran tek adam ona neden destek vermediniz istifaya davet ettiniz açıklarmısın...

0 0 Cevap Yaz
Bedir tekin 21 Eylül 2020 18:21

Mustafa özere malzeme vermeseniz hoca ne yapsın anlamadığım konu çok borçlu kulüp var nasıl çözüm buluyorlar

4 2 Cevap Yaz
ess 21 Eylül 2020 15:32

be sefer beni şaşırttı. "bağzı kaynaşıklar, birileri" üslubunun yerine "bazı taraftarımız biraz ağır eleştirilerde bulunuyor"u tercih etmiş. onu diyen de kendi adamı zaten. o yüzden yumuşak bir eleştiri. bozgunculuk kendilerinden yapılınca üslup yumuşak oluyor.

0 8 Cevap Yaz
ES 21 Eylül 2020 13:04

BU TEKNİK EKİP BU KULÜBE NASIL GELDİ ONU AÇIKLAYIN BİZE YETER....

0 13 Cevap Yaz
ESES 21 Eylül 2020 12:56

SİZ KİME HİZMET EDİYORSUNUZ SAYIN BAŞKAN, DİRİ , FUTBOLDAN ANLAMAYAN İKİNCİ BAŞKAN ANLAYAMADIK... HEM YARDIM DİYORSUNUZ HEMDE PARALARI DIŞARDAKİLERİNE VERİYORSUNUZ...BU TEKNİK EKİP SİZİN TEYZENİZİN OĞLUMU DA BİZ BİLMİYORUZ... BU KADAR SAHİP ÇIKIYORSUNUZ BUNLARA PRİM YAPTIRIYORSUNUZ..

1 11 Cevap Yaz
Sezar 21 Eylül 2020 12:43

Murat Diri’nin şahsı bir yana ama içerik olarak söylediklerine tamamen katılıyorum (Yaptıklarına değil) Başka yönetim ve hoca olmadığına göre, alternatif oluşturamadığımıza göre, mevcuda destek olacağız.

8 2 Cevap Yaz
#Çağre özeçoğlu 21 Eylül 2020 12:16

Yasağı kaldıran Kaan başkanı indirip sana yakın diye Osman taşı başkan yapıp kulübü bu hale en çok sen soktun.artık çağre hatta son çağre #Çağre özeçoğlu

1 16 Cevap Yaz
2626 21 Eylül 2020 10:06

bozuk saat

0 11 Cevap Yaz
Sıddık 21 Eylül 2020 09:02

Sen de elinden geleni yapsan, ES ES hakkında konuşmasan.

0 19 Cevap Yaz
Nikola 21 Eylül 2020 08:11

Yine sustur taraftarı Diri, yine sustur.. Ne geldiyse senin yüzünden geldi başımıza..

0 13 Cevap Yaz
Dik Duruş 20 Eylül 2020 22:00

Bu dayanışmayı neden Kaan ay zamanında yapmadınız sayın diri başkan adam transfer listesini açtığı halde destek olmadınız.

0 15 Cevap Yaz
bilek26 20 Eylül 2020 21:07

Bu adamın söylediklerine yorum bile yapmam çünkü biz taraftarların onun ne dediği zerre umurumuzda değil.

0 16 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi