"Her şey ateş pahası"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Her şey ateş pahası"
A
a

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, pazar yerlerini ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Şirintepe ve Bahçelievler mahallelerinde kurulan pazar alanlarını ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. İki pazar yerinde de alışveriş yapan ve Eskişehirliler ile sohbet eden Başkan Ataç’a, Tepebaşı Belediye Meclis üyesi Yaşar Tepekaya ile Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürü Fahrettin Çeçgel de eşlik etti. Başkan Ataç semt pazarlarında esnafa hayırlı işler dilerken vatandaşlara da iyi alışverişler temennisinde bulundu. Eskişehirliler pazarda karşılaştıkları Başkan Ataç’a yoğun ilgi gösterirken meyve ve sebze fiyatlarının yüksekliğinden ise dert yandı. Başkan Ataç da yüksek fiyatlar konusunda vatandaşa hak vererek, “Ekonomik durum ortada, deyim yerindeyse her şey ateş pahası. Vatandaşlarımız da haklı olarak durumdan şikayetçi, tüm olumsuzluklar doğrudan onların cebine yansıyor. Ayrıca bu yüksek fiyatlar, üreticilerimizin ya da pazarcılarımızın istediği bir şey değil. Onlar da artan maliyetlerden ötürü mağdur durumda. Diliyorum ki yakın zamanda bu ekonomik buhrandan çıkarız ve halkımız rahat bir nefes alır” ifadelerini kullandı. 
Başkan Ataç vatandaşlar ile bol bol fotoğraf da çektirdi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet 17 Ekim 2018 13:26

Çiftciden 1 tl ye alıp 6 veya 7 tl ye satılıyor. Belediyeler şikayet merci değil, denetim yapmalı. Olan vatandaşa oluyor. Pazar yeri ziyaret edilmez, denetlenir sayın başkan.

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi