"Gezici Motivasyon Ve Eğitim Aracı" Yola Çıkıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Gezici Motivasyon Ve Eğitim Aracı" Yola Çıkıyor
A
a

Türkiye’De İlk Olan "Gezici Motivasyon Ve Eğitim Aracı" Kütahya’Nın Kırsal Bölgelerindeki Çocuklara Ulaşmaya Hazırlanıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Türkiye’de ilk olan "Gezici Motivasyon ve Eğitim Aracı" Kütahya’nın kırsal bölgelerindeki çocuklara ulaşmaya hazırlanıyor. Mobil tırda incelemelerde bulunan Vali Ali Çelik, “Başta dezavantajlı gruplar olmak üzere bütün çocuklarımızın motivasyon, iletişim, liderlik ve girişimcilik yönlerini geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Kütahya Valiliği öncülüğünde; Kütahya İl Özel İdaresi ve PTT’nin destekleriyle hayata geçirilen Gezici Motivasyon ve Eğitim Aracı çocuklar için yola çıkıyor.
Araçta incelemelerde bulunan Vali Ali Çelik, gelecek hafta yola çıkması planlanan mobil tırın ilk etapta Kütahya’nın kırsal bölgelerindeki çocuklara ulaşacağını söyledi.
81 il hedefiyle yola çıkıldığını ifade eden Vali Ali Çelik, “Mobil tırda çocuklarımızın motivasyon, iletişim, liderlik ve girişimcilik yönlerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Başta dezavantajlı gruplar olmak üzere bütün çocuklarımızın ayağına gideceğiz” dedi.
Mobil tırın haftada bir gün belirlenen bölgelerde faaliyet yürüteceğini ifade eden Vali Çelik; eğitici, öğretici ve eğlenceli eğitimlerin DPÜ Simav Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Kudret Armağan tarafından verileceğini aktardı.
Vali Ali Çelik’e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ile DPÜ Simav Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Kudret Armağan eşlik etti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi