Ahmet Ataç 15 02 2024

"Evlerine gidecek paraları yoktu"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Evlerine gidecek paraları yoktu"
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa lige verilen devre arası tatilini Belçika’da geçirecek. Ailesinin yanına giden Çapa yaptığı açıklamada, “Oyuncuların evlerine gidecek paraları yoktu. Ama Eskişehirsporlular Hızır gibi yetişti. Şimdiden herkese mutlu yıllar diyorum” dedi.

Sütiş Eskişehir

Moralimiz bozuktu

Twittter hesabından açıklama yapan Fuat Çapa, “Geçen hafta morallerimiz bozuktu. Oyuncuların yılbaşı için sevdiklerine hediye almak bir yana evlerine gidecek paraları yoktu. Ama Eskişehirsporlular Hızır gibi yetişti. Olan olmayan, kimi çocuklarının rızkından ayırıp kimi kartına borçlanıp, üç beş derken yardıma koştu. Futbolcularımıza, altyapı hocalarımıza, çalışanlarımıza çam sakızı çoban armağanı bir şeyler verebildik” dedi. 

Ailesinin yanına gitti

Eskişehirspor sevdalılarına teşekkür eden Çapa yılbaşını ailesinin yanında geçireceğini belirtti. Deneyimli teknik adam Çapa, “Bu gönül zenginliğini gösteren her Eskişehirsporlu kardeşime, bu dayanışmayı organize eden icra kurulundan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Şimdi gönlüm rahat Belçika’ya, sevdiklerime, aileme uçuyorum. Herkese sevenleriyle beraber şimdiden mutlu yıllar dilerim” ifadelerine yer verdi. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 26 Aralık 2018 13:38

Helal olsun size Eskişehir liler

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi