"Eskişehirspor'u kim yönetiyor biliyor musunuz?"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehirspor'u kim yönetiyor biliyor musunuz?"
A
a

Eskişehirspor TFF 3. Lig'de transfer tahtasını açtıktan sonra çok sayıda transfer yapmış ancak bekleneni veremeyerek amatör lige düşmüştü. Yönetime en çok yapılan eleştiri ise yanlış ve aceleci transferler yaptığıydı. Bu konuda en ilginç eleştiri ise hiç beklemediğimiz bir yerden geldi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un amatör lige düşmesi Eskişehir kadar tüm Türkiye'de de gündem oldu. Eskişehir'in amatör lige düşmesi üzerine en beklenmedik ve ilginç yorum ise Bursaspor’un eski Teknik Direktörü İsmail Ertekin'den geldi. İsmail Ertekin Bursa basınına yaptığı açıklamada Eskişehirspor’u örnek gösterdi. Eskişehirspor’un durumuna değinen Ertekin, “Eskişehirspor yanlış transferler yaptı yine küme düştü. Eskişehirspor’u kimler yönetiyor biliyor musunuz. Eski amigolar. Kimseyi suçlamaya çalışmıyorum. Çok transfer yapmak önemli değil, doğru transfer yapmak önemli” ifadelerini kullandı. Ertekin'in bu açıklamalarına Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca tarafından nasıl bir cevap verileceği merak konusu.


ONUR KRALLIKTA İLK 3’E GİRDİ

Eskişehirspor’un forveti Onur Arı, TFF 3. Lig 1. Grup’ta bu sezon 33 maçta 12 kez fileleri havalandırmayı başardı. 22 yaşındaki forvet oyuncusu istatistiklerde en golcü futbolcular arasında yer alıyor. 3. Lig 1. Grup’un gol kralı 16 golle Karbel Karaköprü Belediyespor’dan Halil Yılmaz oldu. Listenin ikinci sırasında ise 13 golle 52 Orduspor’dan Nevzat Bilen yer alıyor. Es Es’ten Onur Arı, Karşıyaka’dan Emre Gemici ile Fatih Taşdelen ve Belediye Kütahyaspor’dan Talha Mayhoş 12’şer golle 3’üncü sırayı paylaşıyor.

İLKER LİGİ BİTİRDİ 3 GOLLE

Eskişehirspor’un devre arasında kadrosuna kattığı İlker Sayan ligin son haftasında oynanan Nevşehir Belediyesi karşılaşmasında iki gol atmayı başardı. Son haftalarda takımın performansına ayak uyduran ve oldukça eleştirilen İlker, Nevşehir maçında iki gol atmayı başardı. Ancak İlker’in golleri mağlubiyet için yetmedi. 29 yaşındaki kanat oyuncusu Es Es formasıyla 3 gol atabildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 27 Mayıs 2023 14:36

yalan degıl bız burdan yalvardık 20 tane alıcagına 7 tane saglam adam alın dıye

0 0 Cevap Yaz
2626 25 Mayıs 2023 22:01

Doğru

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi