"Eskişehirspor'u inşallah kurtarabilirsiniz!"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehirspor'u inşallah kurtarabilirsiniz!"
A
a

Eskişehirspor'un eski kale bekçisi Ruud Boffin yaşananları tüm açıklığı ile paylaşarak Eskişehirspor taraftarına hitaben bir duyuruyu Instagram hesabından yayınladı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Boffin yaşanan son krizlerle ilgili yaşananları tüm açıklığıyla paylaştı. "Kıymetli Eskişehirspor taraftarına duyurumdur!" başlığını taşıyan yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Daha önce yaşanan bu süreç ile ilgili herhangi bir açıklama yapmak istedim çünkü düşündüm ki sizler beni daha iyi tanıyorsunuz. Bugüne kadar Eskişehirspor için yaptıklarımı hep gördünüz, duydunuz, biliyorsunuz! Son süreç aşağıda yazdığım gibi olmuştur takdir sizlerin:
Eskişehirspor -6 puan cezası onaylanmadan sadece 2 gün önce ilk defa benim ile bağlantıya geçti. Bu zor günlerde elimden gelen bütün fedakarlığı yapmaya hazır olduğumu söyledim. 3 sezon önce almam gereken ve bu zamana kadar beklediğim ücretlerin nedeyse yüzde ellisinden vazgeçerek ve kalan miktarı önümüzdeki 3 yıla taksitlendirerek anlaştık. Kulübün prosedürleri geç uygulamasından kaynaklanan hatadan ötürü anlaşmayı iptal etmek isteyen taraf kulüp idi. Kulübün bu işlemi 2 ay önce tamamlaması gerektiğini ve geç kaldıklarını söylediler ve bunun neticesinde her şeyi iptal etmek zorunda kaldık. Yine de şu andaki yoğun çabaları ve çalışmaları için Eskişehirspor Başkan ve yönetimine teşekkür ederim. Eskişehirspor inşallah bu zor günleri atlatarak yeniden güzel günler görecektir. Herkese sevgi ve saygılarımla. Sağlıkla kalın…."

Boffin ayrıca Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustaka Akgören’in kendisine yazmış olduğu mesajı da Instagram hesabından paylaştı. Akgören, Boffin'e yazmış olduğu mesajda şu ifadelere yer vermiş:

Ruud, dün akşam kulübe bir küme düşürme cezası daha geldi Bokila’dan, zaten Pinto’dan gelmişti biliyorsun… Ne yapacağımızı ve kime para bulacağımızı şaşırdık yönetim kurulu arkadaşlarımla… Sana verdiğim söz hala geçerli ama yapmış olduğumuz ödeme planını bu durumda karşılayamam. Sana yalancı çıkmak istemiyorum. Bazı yerlerden gelmesini beklediğimiz paralar var, eğer bu paralar gelirse, ilk sana ödeme yapacağım söz veriyorum… Zaten araştırdık, senden gelen -6 puan ve transfer yasağı kalkması mümkün değil kardeşim. Bu yüzden seninle yaptığımız bu anlaşmayı, bir süreliğine ertelemek zorundayız. Eskişehirspor’a olan sevginden dolayı göstermiş olduğun ılımlı tavrından dolayı teşekkür ederim. Bütün camiaya da yapmış olduğun fedakarlıktan bahsedeceğim ve seni hep güzel hatırlayacağız… Az evvel söylediğim gibi ilk fırsatta seni tekrar arayacak ve hak ettiğin parayı sana ödeyeceğiz inşallah… Eşine selamlarımı iletirim, tatlı çocuklarını yanaklarından öperim… Görüşmek dileğiyle…"

Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 12 Mayıs 2020 12:37

"3 yıla taksitlendirerek anlaştık. Kulübün prosedürleri geç uygulamasından kaynaklanan hatadan ötürü anlaşmayı iptal etmek isteyen taraf kulüp idi. Kulübün bu işlemi 2 ay önce tamamlaması gerektiğini ve geç kaldıklarını söylediler ve bunun neticesinde her şeyi iptal etmek zorunda kaldık." Şimdi bu yönetimin işini iyi niyetle yaptığını kim söyleyebilir, bile bile Eskişehirsporu küme düşürüyorlar ve de devam ediyorlar şimdi gel de misyonları amaçları zaten buymuş deme, rahatlıkla ligte kalabilecek belkide ilk 6 yı zorlayabilecek kadroyu alel acele geldikleri gibi dağıtıp yaptıkları icraat ortada ve bunlar Eskişehirsporluymuş muş muş. Ha la da istifa etmiyorlar tabutu tamamen gömene kadar orayı işgal etmeye kararlılar demek ki.

0 6 Cevap Yaz
Es 11 Mayıs 2020 16:34

Sizler varken kurtarmak ne mümkün.

0 5 Cevap Yaz
Yazıklar Olsun 11 Mayıs 2020 00:14

Amigolar kulübü bitirmeye and içmiş.

1 9 Cevap Yaz
Eko 10 Mayıs 2020 22:47

Sanırım bizimkiler kurtarmak istemiyorlar

1 8 Cevap Yaz
Eses2626 10 Mayıs 2020 20:02

Başkandan lafontien masalları. Yok şöyle ödeme planı sunduk yok böyle ödeme planı sunduk. Karar değiştirdiler kabul etmediler dediniz. Ama durum bambaskaymis başkan. Taraftar tarafınızdan lafontien masallariyla uyutulmus. . Eeeeee şapka düştü kel göründü... bırakın bu işleri başkan esese en büyük kötülüğü yapan yönetim olarak tarihe gectiniz. Yok neymiş taraftarın içinden gelmisler zor günlerde bırakmazlar mis . Bunları geçin artık başkan başkanlık amigoluga benzemez. Frenleri patlatıp esesi ucuruma suruklediniz. Gelen paralarla ödeme yapmak yerine Hoscan zamanindan kalan alacaklarinizi sanırım tahsil ettiniz. O yuzden para yok diyorsunuz. Yandaş basininiz sizi balon gibi sisirdi. Ama patladı bay başkan Kısacası EsEs sizin yonetiminizle başkanlığınızda oyuncak oldu. Yazık çok yazık

1 9 Cevap Yaz
Hakan 10 Mayıs 2020 19:01

Yönetimin amacı ne....Boffin diyor ki..son iki gün kala beni aradılar.Bu nedir ya.Son dakikada olmasın diye diye aranır.Adam alacağımın yarsını istemiyorum ..kalanını 3 yılda ödeyin.Gerçekten EsEs i kurtarmak isteyen bir yönetim bütün alacaklılarla uzun vadeli anlaşmalar yapar.Son gün zaten olmacağı yetişmeyeceği belli.Herhalde boffın bahane için kullanılmış. BOFFİN İN SÖYLEDİĞİ BU.

1 8 Cevap Yaz
Tatar başkan 10 Mayıs 2020 16:38

Başkanın şapka düştü kel göründü Aylardır yazdık kimse inanmadı alın size gerçek Başkan sürekli Masal anlatıyor

1 18 Cevap Yaz
Es sliiiii 10 Mayıs 2020 16:02

Demek ki Bofine suçu boşu boşuna atmışız.Başkan Bofini günah keçisi yaparak insanlarin önüne attınız. İnsanlari basın önüne atmak bu kadar basit ve kolay mı başkan. Tek suçlu Akgoren ve yönetimi. Yazik bizleri de uyutmasini iyi bildi. Daha istifa etmek için ne bekliyorsunuz. Rezil oldunuz. Demek ki pintoyu dosyaları halledeceğiz yok teklif gönderdik kabul etmedi demeniz yalan ve hayalmis . Sizden başka ne beklenir ki. Kamuoyunu oyalamak sanırım hoşunuza gidiyor. Para bekliyormussunuz. Artik size kim inanir para gonderir yardım eder bilemiyorum . Paranız yoktu neden yönetime geldiniz. Herkese rezil oldunuz. Yeter bizlerle EsEs taraftariyla kongre üyeleriyle dalga geçmeyi bırakın ve istifa edin ....

1 16 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi