Ahmet Ataç 15 02 2024

"Eskişehirspor taraftarı bize farklı güç veriyor"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehirspor taraftarı bize farklı güç veriyor"
A
a

ESTV’de yayınlanan Spor Ajansı programına açıklamalarda bulunan Eskişehirsporlu Hakan Aslantaş, taraftara övgüler yağdırdı. “Bu kadar insanın arkamızda olması bize farklı güç veriyor. Bir şehir bir takımı ancak bu kadar sever” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor taraftarına övgü yağdırdı
Anadolu Gazetesi’nden Ahmet Deniz Canoruç ve Sonhaber Gazetesi’nden Aytaç Ersoy’un ESTV ekranlarından sunduğu  ‘Spor Ajansı’ programı Perşembe günü Eskişehirspor’un tesislerinde çekildi. Programa konuk olan deneyimli bek oyuncusu Hakan Aslantaş önemli açıklamalarda bulundu. Taraftarı öven Aslantaş, “Bir şehir bir takımı ancak bu kadar sever. Ona da canlı şahit olduk. Bu kadar insanın arkamızda olması bize farklı bir güç veriyor” dedi. 

Yeni oluşan bir takımız
Yaklaşık 30 bin taraftarın izlediği 1-1 biten Denizlispor maçını değerlendiren Aslantaş, “Puan durumunda aşağılarda olduğumuz için 1 puana çok da üzülmemize gerek yok. Takım sahada iyi mücadele etti. Gerçekten iyi bir oyun vardı. İyi savaştık. İlk devre ikinci golü bulsaydık iyi olacaktı. Ancak Denizlispor’da tehlikeli bir takım bu bir gerçek. Biz de yeni oluşan bir takımız. Altı aydır bekleyen oyuncularımız da var” ifadelerini kullandı. 

Önce alt sıralardan kurtulalım
“Son üç maçta 7 puan topladık” diyen Aslantaş, “Fena bir puan değil. Bir an önce alt sıralardan bir kurtulalım. Ondan sonra hedeflerimiz farklı da olabilir. Pazar günü deplasmanda Gazişehir ile karşılaşacağız. Gazişehir FK bu ligin iyi takımlarından biri. Deplasmanda aldığımız Kardemir Karabükspor galibiyeti var. Gazişehir karşısında da iyi oynamak istiyoruz. İnşallah güzel bir maç olur bizim için” ifadelerini kullandı. 

Kiralık gitmemin faydası oldu
Sahadaki performansını da değerlendiren deneyimli futbolcu, “Maç eksikliği özel çalışmayla giderilemeyecek bir şey. Antrenmanda çok çalışırsın ama maç atmosferi değişik birşeydir. Futbolcular bunu anlar zaten. Almanya alt ligine kiralık gitmem benim için bir avantajdı. Eskişehirspor formasıyla ilk kez 11’de çıktığım Denizlispor maçında biraz sıkıntı çekmiş olabilirim ama tekrar ediyorum kiralık gitmemin faydası oldu” dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi