"Eskişehirspor için sezonun en kritik maçı"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehirspor için sezonun en kritik maçı"
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Adana Demirspor maçının sezonun en kritik maçlarından biri olacağını söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor, cumartesi günü oynayacağı Adana Demirspor maçını yağmur ve soğuk hava altında sürdürdü. 

Ligde 3 maçlık yeni bir yoğun maç programına gireceklerini belirten Teknik direktör Yücel İldiz, Adana Demirspor maçının sezonun en kritik maçlarından biri olacağını söyledi. 

Spor Toto 1. Lig 25.hafta maçında, Cumartesi günü saha ve taraftarı önünde ligde kalma mücadelesi veren Adana Demirspor’u ağırlayacak Eskişehirspor, bu maçın hazırlıklarını, dün tesislerinde yağmur ve soğuk havaya rağmen hız kesmeden sürdürdü. Haftayı Manisa galibiyetiyle kapatmanın verdiği moralle yağmur ve soğuğa aldırış etmeden keyifli bir şekilde antrenmanı sürdüren Siyah kırmızılı takımda, tek hedef Adana Demirspor maçından kayıpsız ayrılmak. Ligde 10 maçlık bir yarışın kaldığını ve önlerinde bir hafta içinde oynayacakları 3 kritik maçın olduğunu belirten Teknik direktör Yücel İldiz, ilk hedeflerinin Adana Demir maçından kayıpsız ayrılmak olduğunu söyledi. Bu maçta alınacak galibiyetin, camiayı hedeflere taşıma adına çok önemli olduğunu sözlerine ekleyen İldiz, ligde kalma yolunda umutlarını korumak isteyen Adana temsilcisi ile sezonun en zorlu maçlarından birini oynayacaklarını söyledi. Siyah kırmızılı futbolcular ve teknik kadro, cumartesi günü saat 15.30’da oynanacak maçın taktik çalışmasını ise bugün basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenman ile sürdürecek.

Yarın çok geç olabilir 

Adana Demirspor’un teknik direktörü Mustafa Uğur, “Takımımızda bazı mevcut sıkıntılar var, sıkıntılarımızın giderilmesi adına özellikle şehrin bütünleşmesi gerektiği kanaatindeyim” dedi. Adana Demirpsor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, düzenlediği basın toplantısında, “Takımımızın içinde sıkıntı yok dersek yanlış olur. Geldiğim süreçten bugüne kadar takım içerisinde bazı sıkıntılar var. Bu sıkıntıların giderilmesi adına özellikle şehrin bütünleşmesi gerektiği kanaatindeyim. Ben Adanalıyım diyen ben Adana Demirsporluyum diyen herkesin birlik beraberlik olma zamanıdır. Oynadığımız lig çok sıkıntılı bir lig birlik olmamız gerekiyor aksi takdirde yarın çok geç olabilir.

Eskişehirspor tribünlerinde şov var!

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi