"Eskişehirspor için şampiyonluk hayal değil"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  "Eskişehirspor için şampiyonluk hayal değil"
A
a

ES TV’de yayınlanan 90+3 Programı’na Eskişehirspor Başkanvekili Fatih Baturaygil katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Baturaygil, “Transferi açtık, kadromuzu güçlendirdik. Artık destek gerekiyor. Tüm şehir birlik olsun, şampiyonluğa koşalım” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
ES TV’de 90+3’e konuşan Baturaygil, “İstanbul’a sürekli gidiyoruz zaten görüşmelerle alakalı devamlı İstanbul’dayız. Transfer açılmasından önce de destek almıştık yine destekler için gittik özellikle Kol, isim ve sırt reklamı için görüşmelerimiz oldu fakat şu an Eskişehirspor’un konumundan dolayı ne yazık ki bunlar biraz alt seviyelerde ilerliyor. Ama yeni sezona eğer bu takım kümede kalırsa çok ciddi sözler aldık. Eğer ligde kalmayı başarırsak nasip olursa çok ciddi sponsorluklar alacağımızı düşünüyoruz görüşmeler olumlu geçti.”

12 MİLYON BORÇ AZALDI
“Bizim sezon sonuna kadar önümüz açık genelde peşinatların tamamını ödedik bu da yaklaşık 5 milyona yakın tuttu. Transferi açtık ve transferde 7 dosya kapattık. 12 milyon borç azaldı. Tabii bu azalıyor ama eurolarla veya faizlerle tekrar artıyor. Bütün futbolcu peşinatlarını ödedik bunun için şehir dışından yine destekler aldık şehir içinden de eş dost yardımcı oldu.”
 "Eskişehirspor için şampiyonluk hayal değil"1.03.2023
ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM AÇAMAYIZ
“Sayın valimiz Zihni Çalışkan önderliğinle bir tür gelişmeler oldu Ali İhsan Bey sayesinde Trabzonspor dosyasını bu şehrin namusu olan dosyasını kapattık. Herkes bu dosya kapanınca transfer açıldı zannetti böyle bir şey tabii olmadı. Zor bir süreç devam etti, arkadaşlar orada inanılmaz bir çalışma gösterdiler. Ben bu transferin bir daha açılmayacağını düşünüyorum Eskişehirspor’un son şansı olduğunu düşünüyorum.”

ŞEHİRDEN ALDIĞIMIZ DESTEKLER BUNLAR
“Orada da bir kısım paralar ödendi 7 tane dosya kapandı şehrimizden Ali İhsan Bey’in dışında Nebi Hatipoğlu en büyük desteği verdi sayın başkanımız Nadir Küpeli desteklerde bulundu. Ali İhsan Bey 2-3 daire verdi Nadir başkanımız sağ olsun destek olayım daireleri ben alayım dedi, Sinan başkan çeklerinizi ben nakitte çevireyim dedi sağ olsunlar şehirden aldığımız destekler bunlar.  Ben yönetim kurulunda yoktum daha sonra transfer açılma durumunda son bir sorumluluk hissiyatı oluştu bende.”

TARAFTAR KAPANMASINI ÖNLEDİ
Bu kulübün kapanmamasının sebebi gerçekten Eskişehirspor taraftarı. Bizi çok diri tuttular bizim burada oturma sebebimiz onlar. Eskişehir’in her yerinde ben eminim ki Eskişehirspor konuşuluyor ama insanlar nedense Eskişehirspor’a katkı sağlamıyorlar. Asgari ücret 480 lira iken açık tribün 50 lira kapalı tribün 100 liraydı stat 7-8 bin kombine satıyordu stadyum tamamen doluyordu. Biz 25 lira kale arkası 50 lira maraton 100 lira VİP yaptık sosyal medya da pahalı yazıldı. Bizim tek dayanağımız taraftar. Burada müteahhitlerin de artık devreye girmesi lazım destek olmaları lazım her şey şeffaf.

BÜYÜK FEDAKARLIKLAR YAPILDI
“Buradan öncellikle Bora İmadoğlu’na sonsuz teşekkür etmek lazım. O olmasaydı bu transferi açamazdık. Bora İmadoğlu bizden bırakın 1 lira almayı, Kayacan transferinde sıkıştık bize para yolladı. Emlakçı yönetici bir arkadaşımız çıkarttı 50 bin lira verdi, oyuncakçı bir arkadaşımız 50 bin lira verdi. Şehrin büyükleri lütfen 50 bin liralar 100 bin liralar sizin için para değil bu kulüp çok büyük bir camia. Lütfen sahip çıkın şampiyonluğa oynayalım önümüzü açın gelin.”

“Ben şimdi müteahhitleri arayıp rica edeceğim verin 200-250 bin lira diyeceğim, ne olur verin bu paraları bu kulübü şahlandıralım. Bu takıma 2 transfer yapalım, bu takım seneye şampiyonluğa oynar. 25 bin kişi gelir o stada. Gelin bunu yapalım hep beraber becerebiliriz. Türkiye’de futbol kadar önemli bir kuruluş yok. Eğer Yılmaz Hoca bize yardım ederse şirketleşiriz ve borçsuz bir Eskişehirspor olur ve zaten şirketleşmek zorundayız borçlu kulübün şirketine kimse ortak olmaz.”
 
ACİL GELİRE İHTİYACIMIZ VAR
“Taraftarımızdan kombine almalarını rica ediyoruz, özellikle bu hafta. 2 transfer yaparsak ben net söylüyorum play-off garanti, şampiyonluğu da kovalarız. Benim korkum şu 3 ay sonra biz bu paraları ödemezsek biz de gideriz, bunu açık açık söylüyorum. Bizi terk etmesinler, tüm yükü 5 kişinin sırtına vermesinler. Storeda normal formalar ve ürünler de satışa çıkacak ama ilk etap da bu özel formalar satışa çıkacak. Çünkü acil gelire ihtiyacımız var. Şimdi Diadora ile anlaştık onlar da takımın formalarını çıkaracak ama dediğim gibi acil gelire ihtiyacımız var, öncelik bu özel üretim formalar olacak.”
 
KİMSE BİZE KIZMASIN
“Murat Diri çok güzel bir laf söyledi “abi çok abilik yapan yok”. Ben buradan söz veriyorum 500 tane forma ben satacağım 300 tanesini İstanbul’a satacağım isterlerse herkes satar. Bu 2 transferi yapamazsak kimse bize kızmasın şehire kızsın biz elimizden gelen maddi ve manevi her şeyi yaptık. Transferi açtık 17 transfer yaptık, iyi hoca getirdik iyi bir takım kurduk. Dieora ile anlaştık, takımı kampa götürdük ve bunları çok kısa sür içerisinde yaptık. Bundan sonra lütfen Eskişehirspor taraftarı bize kızmasın, şehre dönsün kime kızacak ise ona kızsın.”
 "Eskişehirspor için şampiyonluk hayal değil" 1.03.2023
ARDA BİZİM EVLADIMIZ
Kiralık olarak takımdan gönderilmesi beklenen Arda Okumuş ile ilgili Fatih Baturaygil açıklamada bulundu. Baturaygil, “Arda bizim tribünlerimizden yetişmiş kardeşimiz atkısını bırakıp sahaya inmiş her şeyini vermiş Arda ile konuştuk sen nasıl istiyorsan dedik sen bizim evladımızsın dedik kararı ona bıraktık. Biz daha önce hocalarımıza takım veremediğimiz için hesap soramıyorduk şimdi hocamıza bir takım verdik ve hesap sorabiliriz” dedi.

BÜYÜKERŞEN İLE GÖRÜŞECEĞİZ
Eskişehirspor Başkanvekili Fatih Baturaygil, Es Es’i kurtaracak projeler için Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile görüşme yapacaklarını söyledi. Baturaygil, “
“5 kişiye bırakmışlar hadi yapın diye yapmayınca da şimdi ne olacak biliyor musunuz? Bu takım Allah korusun başarısız olsa bizi yerden yere vuracaklar bundan ben eminim, futbol böyle bir şey. Zihni Başkan’a teşekkür ederiz, diğer parti büyüklerimiz, belediye başkanımız, lütfen destek verin Yılmaz Büyükerşen’den bir randevu talebimiz var görüşmemiz olacak. Arsasını kat karşılığı falan değil imara açılsın kulübe hibe edeceğim dedi Nebi başkan. Bu projenin hayata geçmesi lazım” dedi.
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi