"Eskişehirspor için fırsat"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehirspor için fırsat"
A
a

Eskişehirspor’da milli ara nedeniyle kullanılan 2 günlük izin sona erdi ve çalışmalar başladı. Teknik Direktör İlhan Var milli aranın kendilerinin için bir fırsat olduğunu ve bu dönemde çok çalışacaklarını söyledi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Milli arada eksik kapatacak
Ligin 9’uncu haftasında Keçiörengücü ile karşı karşıya gelen ve rakibi ile 2-2 berabere kalan Eskişehirspor’da izin sona erdi. İki günün ardından Siyah Kırmızılı ekip dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde bir araya geldi ve antrenmanlara başladı. Teknik Direktör İlhan Var liglere verilen bu milli aranın kendileri için bir fırsat olduğunu belirtti. Var bu süreçte eksik kapatacaklarını söyledi.

Hazır olmak zorundayız
Önlerinde zor bir fikstürün olduğunu dile getiren Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var çok sıkı bir çalışma içine gireceklerini belirtti. Var, “Milli ara sonrası lig ve kupada arka arkaya oynayacağımız maçlar var. Hem yoğun maç temposunu kaldırmak, hem güç, hem de kondisyon olarak bu yarışa hazır olmak zorundayız. Bu maçlarda Keçiörengücü karşısında yaşadığımız sorunları yaşamak istemiyoruz” dedi.

İyi bir fırsat oldu
Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var son olarak maçın sonuna kadar savaşan bir takım olmak istediklerini belirterek, “Futbolcularımızın performansının üzerine 20-25 dakika daha koyacak, maçın bitiş düdüğü çalana kadar sahada mücadele bir takım olmak istiyoruz. Bunun için Milli ara bizim için iyi bir fırsat oldu” ifadelerine yer verdi.       
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Burak 12 Kasım 2020 21:24

Bir tek sana mı milli ara herkese.

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi