"Eskişehirspor'dan kimse bedavaya gidemez"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehirspor'dan kimse bedavaya gidemez"
A
a

Eskişehirsporlu genç oyunculara Süper lig takımlarının yakın ilgisi üzerine açıklama yapan başkan Akgören “2-3 oyuncu değil takımımızda 25 tane pırıl pırıl genç yeteneğimiz var. Ve bunların hepsi de Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecek durumda. Ama hiçbir oyuncumuzu da bedavaya hiçbir kulübe veremeyiz” dedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’da başkanı Mustafa Akgören son günlerde gündemde olan genç oyuncuların süper lig takımların listesinde olduğu haberler üzerine açıklama yaptı.
Yönetim olarak futbolculara gelecek her türlü teklife açık olduklarını belirten başkan Akgören ancak hiçbir oyuncuyu da bedavaya vermeyeceklerini belirtti.

“25 TANE PIRIL PIRIL YETENEĞİMİZ VAR”
İstikbal'in habrine göre, Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören “Genç oyucularımızın bazı takımların listesinde olduğunun duyumlarını alıyoruz. Ama bize resmi teklif ile gelen şu ana kadar olmadı. Sadece Metehan, Mehmet Özcan ve Buğra değil 25 tane pırıl pırıl genç yeteneğimiz var. Ve bunların hepsi de Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecek durumda” açıklamasında bulundu.

“KİMSE BEDAVAYA GİDEMEZ”
Başkan Akgören kimsenin takımdan bedavaya gidemeyeceğini de belirterek “Eğer oyuncularımıza talip olan varsa gelirler konuşuruz. Değerini bulan fiyat verilir ise oyuncuyu Eskişehirspor menfaatlerine göre veririz. Ama benim olduğum yerde hiçbir oyuncu kulübe para kazandırmadan elini koluna sallaya sallaya başka takıma asla gidemez. Bedavaya kimse bir yere gidemez” ifadelerini kullandı.

“KULÜPLER YAŞAMALI”
Kulüplerin yaşaması için futbolcu satılması gerektiğini de belirten Akgören “Zaten hiçbir yerden gelirimiz yok. Bizim ve tüm kulüplerin yaşaması için oyuncu satması gerekli. Ama satarken de daha önce belirttiğim gibi öncelik kulübün menfaatleri. Öyle günü kurtaralım o oyuncuyu bu kulübe verelim düşüncesi bizim yönetimimizde yok” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 29 Mayıs 2020 22:42

Helal olsun başkanım adamsın o kadar kimse bedava gidemez geldin de gidenler bursa spordan Ankaragücünden gittiler o takımlara.

1 0 Cevap Yaz
Piranalar 27 Mayıs 2020 09:43

Doğru başkan, 25 tane pırıl piril genç vardı. Ama iş bilmez yönetiminiz ve iş bilmez hocanız piranalari lepitese döndürdü. Birkaç gencide başka takımlara gönderirsiniz. sonra elinizde oynayacak oyuncu kalmaz. Elinizde kiralık olan Cemali Mete falanda olmayacak . Transfer tahtasida kapalı Yönetim kurulunla birlikte çıkar oynarsiniz. Sahiden siz neden antrenman yapmiyorsunuz. Amatör ligde oynarsınız. Yazık çok yazık. Eskisehirsporu dusurduguniz duruma bakın ve siz hala hangi yüzle oradasiniz. İstifa edin istifa....

0 2 Cevap Yaz
Hakan 24 Mayıs 2020 21:49

Bedava gitsinler herhalde daha olurdu... Alper' den 5,5 milyon avro aldık.Ne oldu..Borç 200 milyona çıktı.

1 3 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 24 Mayıs 2020 15:04

Eskişehirspor bir AŞK dir . Aşkımı kimseye yedirmem, öldürtmem,elletmem .Yeniden başlayalim.Borçsuz.Hadi Eskişehir el atın

3 4 Cevap Yaz
TATAR 24 Mayıs 2020 11:27

İstifa Et. Öyle rüyayla hayalle vehimlerle bu işler olmuyor. Sen kulubü 2 lig birden düşüren tek kişisin. YAZIKLAR OLSUN

1 5 Cevap Yaz
bilek26 24 Mayıs 2020 10:46

Bak sen demek ki milinkoviç jesse sissoko emre kamal bedavaya gitmemiş peki paraları nerede kaç paraya gittiler, o paraları ne yaptınız. Bunlar size birşey hatırlatıyor mu, asla söyle olmaz yani öyle olacak demek aslında maksat kamuoyu bedavaya giderlerse yani taraftara öyle denirse ileride biz elimizden geleni yapıyor idik mücadele de ettik hani ama şu topçularla menajerler yok mu işte onlar suçlu... tabiiii yersek, artık yemiyoruz bu algı ayaklarını derhal istifa edin zerre güvenimiz yok size.

1 5 Cevap Yaz
Ahmet

Onlar sözleşmesini feshettiler paraları ödenmediği için transfer olduğu kulüp bize para vermez.

3 0
ümüt yalçın 24 Mayıs 2020 09:31

kulüp için bu çocukların hakkını yiyemessiniz bu borçları HOŞÇAN VE ÜNAL DAN hesap sorun sinan özençoğlu başkan ve kaan ay başkanın ardında durmayın ondan sonra pırıl pırıl çocuklar diyerek efkan kesin öyle bir dünya yok. futbolculara iki senedir kuruş ödenmiyo pek gayette yarın ihtar çeker giderler isterlerse büyük laf konuşup boşa hayal satmayın millete.

3 6 Cevap Yaz
Hep aynı sözler 23 Mayıs 2020 15:09

Hep öyle söylendi ama hep bedavaya gittiler alacaklarınıda sonradan istiyorlar. Bakalım ne değişir zaman gösterecek.

1 8 Cevap Yaz
ess 23 Mayıs 2020 13:36

çok duyduk bunları. semih güler yapmaz öyle şey. kulübün bir ağırlığı var. kage ile ilgilenmiyoruz. tanju çolakla bir foto. milinkoviç sissoko eskişehirspor oyuncusudur. jesse bizde, gsliler boşu boşuna yazıyor. jesse bir yere gidemez. ...

1 8 Cevap Yaz
Esesliii26 23 Mayıs 2020 13:10

Doğru başkan. O yüzden jessiyi falan bedava gönderdiniz. O yuzdenni günü kurtarmak için aynen hoscanin geldiği dönemde elindeki o muazzam kadroyu dağıttığı gibi sizde elinizdeki topculari devre arası gönderdiniz.sonrada aile dostum dedigin hocanla takımı dusurdunuz. Zaten Hoscan yönetiminin devamı olduğunuz için bu normal sizin icin. Dünkü yaptigiinizla bugünki soylemleriniz okadar celiskiliki taraftarla dalga geciyorsuniz. Siz bu işi yönetiminle birlikte yapamadiniz İstifa edin. Bari işi bilen lobileri olan birileri gelsin. Yönetim tribün liderliğine benzemez. Orada bagiirip çağırırsin. Ama yönetimde vereceğin kararın bir adım sonrasını görmek zorundasın. Oda sizde yok. Hep günü kurtaralim çabası. Bir sozunuz vardı. Kuruluşunda yoktuk, Kurtulusinda buradayız diye. Takımı basiretsizce yonetip 2 lig birden dusurerek mi? EsEsimizin ocagina incir ağacı dikerekmi.? Elinizdeki birkaç topcuyuda aman tutmayın gönderin sen yonetimin çıkar oynarsiniz.

2 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi